Circle K och Parkster ingår ett samarbete
Hem APPAR Circle K och Parkster ingår ett samarbete för att förenkla betalningar av parkering

Circle K och Parkster ingår ett samarbete för att förenkla betalningar av parkering

Publicerat av: Redaktionen

Nu står det klart att Circle K och Parkster ingår ett samarbete för att förenkla betalningar av parkering för alla som parkerar i tjänsten, något som varit efterfrågat under lång tid av Circle K:s företagskunder.

Samarbetet är det första i sitt slag i Sverige och trolig utrullning blir under hösten.

Samarbetet innebär i korthet att företagskunden enkelt kan koppla sitt Circle K PRO företagskort vid parkering i tjänsten i Parksters app.

Fram till nu har betalningar gjorts i en p-automat, där kvitton behövt sparas och sedan redovisas. Med den här lösningen elimineras risken för borttappade kvitton och administrationen minskar markant samtidigt som det går snabbt och smidigt.

– Vi på Circle K delar samma vision om att göra det enkelt och smidigt för kunden, och den här lösningen har varit en stark önskan från våra företagskunder under en tid. Därför känns det riktigt fint att kunna offentliggöra samarbetet nu, säger Magnus Cox, Senior Manager Sales Enablement på Circle K

Parkster är en av Sveriges ledande betalappar för parkering och ett självklart val för miljontals bilister. Parkster är rikstäckande från Malmö till Kiruna och finns dessutom i både Tyskland och Österrike.

Circle K och Parkster ingår ett samarbete– Parkster strävar efter att betalning av parkering ska vara så smidigt och effektivt som möjligt. Vi är oerhört glada över att inom kort kunna erbjuda Circle Ks drivmedelskort som betalmetod i vår app, för de som använder funktionen ”I tjänsten”. Tillsammans kommer Parkster och Circle K att erbjuda verksamheter ett effektivare och säkrare arbetssätt, säger Lars Andersson, vd på Parkster.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar