Charge Amps kliver in på den australiensiska marknaden, laddar elbilar i över 30 länder.
Hem NYHETER Charge Amps kliver in på den australiensiska marknaden, laddar elbilar i över 30 länder.

Charge Amps kliver in på den australiensiska marknaden, laddar elbilar i över 30 länder.

Publicerat av: Redaktionen

– Vi tycker att det är extra intressant att komma in på ett tidigt skede i en växande bransch och just Australien är en marknad med enorm potential för elbilsladdning.

Charge Amps kliver in på den australiensiska marknaden, laddar elbilar i över 30 länder. 2– Nyligen släpptes en studie som visar att 90% av bilarna på australiensiska vägar kan var elbilar till 2050. I EVolution har vi hittat en energisk partner som vill växa tillsammans med oss. De delar vår passion för att erbjuda snygga och innovativa lösningar som också hjälper miljön, säger Felicia Nygård, marknadschef på Charge Amps.

Evolution grundades 2015 i Melbourne och erbjuder idag försäljning av utrustning och installation av laddstationer för både privat och kommersiellt bruk i hela Australien.

– Om man ska ha något fastmonterat vid uppfarten där hemma, så tycker vi att det också ska vara snyggt och coolt och Charge Amps erbjuder precis det! Vi älskar kvaliteten på de fysiska produkterna såväl som utseendet på den stödjande mjukvaran från Charge Amps. Ingen annan tillverkare har en lösning som är så komplett och stilfull som detta just nu och därför är vi så otroligt stolta och glada att vi kan samarbeta med Charge Amps för att få dessa fantastiska produkter till Australien, säger Russ Shepherd, VD och grundare på Evolution.

Charge Amps har sedan tidigare närvaro i Oceanien genom sitt samarbete med Blue Cars i Nya Zeeland och företagets produkter finns idag på marknaden i över 30 länder över hela världen.

Relaterade Artiklar