Bzzt växer med nytt fordon. (Närmare bestämt svenska el-moppen Cake Ösa Lite.)
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Bzzt växer med nytt fordon

Bzzt växer med nytt fordon

Publicerat av: Redaktionen

Närmare bestämt svenska el-moppen Cake Ösa Lite.

Nu får Bzzts trehjuliga podar sällskap på Stockholms gator av den svenska el-moppen Cake Ösa Lite.

Cake själva beskriver Ösa Lite som en schweizisk armékniv på hjul.

Enkel att konfigurera för olika typer av uppdrag. Perfekt anser Bzzt som bland annat kör för Foodora, Bolt Food och flera andra verksamheter där snabba leveranser är viktigt.

– Ösa Lite känns skräddarsydd för Bzzt. Kapabel som tusan, utsläppsfri och knäpptyst – ett väldigt bra komplement till våra podar. Med ett gäng Ösa Lite i fordonsparken frigör vi podkapacitet som kan utnyttjas till att köra taxipassagerare. Vi blir också bättre rustade för att växa, både i Stockholm och i andra städer, säger Sven Wolf, vd för Bzzt AB.

– Vår mission är att inspirera till hållbarhet och en fossilfri framtid. Och Bzzt vill kicka fossilfordonen ur städerna. Att Bzzt börjar köra Cake Ösa Lite i sin verksamhet är jätteroligt samtidigt som det känns helt logiskt. Ösa Lite och Bzzt är en väldigt bra matchning, säger Stefan Ytterborn, grundare av och vd för Cake.

Med Cakes el-moppar som tillskott i fordonsflottan får Bzzt ännu bättre möjligheter att möta kundernas behov av utsläppsfria transporter på under halvtimman i centrala Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>