Hem NYHETER Byggmax förlänger avtal med Acon avseende IT-drift

Byggmax förlänger avtal med Acon avseende IT-drift

Publicerat av: Redaktionen

Acon får fortsatt förtroende att leverera IT-driftstjänster till Byggmax och deras 170 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax förlänger avtal med Acon avseende IT-drift 2

Byggmax driver 170 anläggningar i Sverige, Norge och Finland

Byggmax som är en lågprisaktör inom gör-det-själv-branschen driver 170 anläggningar i Sverige, Norge och Finland. Utöver de fysiska anläggningarna finns även en ledande e-handel. Nu väljer Byggmax att förlänga sitt avtal med Acon där tjänsteleveransen innebär fortsatt förtroende att leverera IT-infrastruktur, driftstjänster och stötta Byggmax organisation genom att hantera IT-support till samtliga kontor och anläggningar.

– Vi är en byggvarukedja med hög expansionstakt och då har vi ett behov av en trygg och flexibel IT-partner som har stor förståelse för vår affärsidé och våra utmaningar så att vi kan jobba proaktivt för att minimera incidenter och det är vi övertygade om att Acon kan leverera. Vi ser fram emot ett fortsatt utvecklande samarbete och känner ett stort förtroende för Acon att de genom sitt engagemang och specialistkompetens ger den support vi och våra användare behöver, säger Oskar Röös, CIO på Byggmax.

– Vi är stolta och väldigt glada över att få fortsatt förtroende från Byggmax. Det är spännande att få följa med på deras resa och kunna stödja dem genom att hantera deras IT, i allt från nyetableringar, utvecklingsprojekt och daglig support till deras kontor och anläggningar i hela Norden, säger Kristofer Lindström, Key Account Manager på Acon.

Relaterade Artiklar