Brothers hjälper Stadsmissionen att hjälpa, genom kampanjen ”Värm en broder”
Hem E-HANDEL Brothers hjälper Stadsmissionen att hjälpa, genom kampanjen ”Värm en broder”

Brothers hjälper Stadsmissionen att hjälpa, genom kampanjen ”Värm en broder”

Publicerat av: Redaktionen

Kylan drar in över landet och för många i vårt samhälle väntar en tuff tid.

Tillsammans med Stadsmissionen vill Brothers, genom kampanjen ”Värm en broder”, samla in jackor för att sedan skänka dem vidare till dem som inte har råd med en jacka till vintern.

Brothers uppmanar sina kunder att lämna in jackor som inte längre används till någon av landets alla Brothers-butiker. Jackorna skänks sedan vidare till Stadsmissionen och deras arbete att hjälpa de allra mest utsatta i samhället. Insamlade jackor skickas till sorteringsanläggningar och delas sedan ut via Stadsmissionens sociala verksamheter såsom öppna mötesplatser för vuxna och barn och akutboenden. Kunder som lämnar in sin jacka i en Brothers-butik får också möjlighet att handla en ny jacka till ett rabatterat pris.

Brothers hjälper Stadsmissionen att hjälpa, genom kampanjen ”Värm en broder”Christopher Englinde, VD på Brothers, säger

Jag är övertygad om att våra kunder, precis som oss, ser vikten av arbetet som Sveriges Stadmissioner gör och vill vara med och hjälpa några av samhällets mest utsatta. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och tillsammans kan vi göra skillnad för en medmänniska!

Kampanjen “Värm en broder” pågår mellan 14 oktober – 14 november och jackor kan även skickas in i samband med köp i Brothers webbshop.

 

 

 

Relaterade Artiklar