Brother presenterar två skannrar med smarta funktioner
Hem NYHETER Brother presenterar två skannrar med smarta funktioner

Brother presenterar två skannrar med smarta funktioner

Publicerat av: Redaktionen

Brother presenterar två kompakta skannrar, ADS-1200 som drivs via bärbar dator med USB-kabel, och Brother ADS-1700W som har en stor pekskärm med praktiska genvägar.

Brother presenterar två skannrar med smarta funktioner 2Även om vi lever i digitala tider är klassiskt papper alltjämt ovärderligt. Det papperslösa kontoret är fortfarande långt ifrån verklighet och vi använder pappersdokument som vi omvandlar till digitalt format, varje dag, via dokumentskannrar.

Brothers senaste tillskott av dokumentskannrar ADS-1200 och ADS-1700W är två kompakta och praktiska skannrar. De är effektiva och användarvänliga och inte mycket större än ett A4-ark. Därför lämpar de sig för miljöer med begränsat utrymme.

ADS-1200 kan användas mobilt

Brother ADS-1200 kan drivas från ett vanligt uttag direkt från USB-porten på en bärbar dator. Perfekt för exempelvis en revisor eller en säljare som kan ha sin bärbara dator och en skanner med “på språng”, utan att behöva tänka att hitta ett eluttag. Brother ADS-1200 är kompakt men full av funktioner. Den har allt du behöver, inklusive en automatisk dokumentmatare för upp till 20 ark för skanning av dubbelsidiga dokument eller flersidiga kontrakt.

ADS-1700W för den upptagna användaren

Brother ADS-1700W är för dem som använder kontorets skanner ofta för flera olika uppgifter.

ADS-1700W är utrustad med en färgdisplay där du kan lägga till genvägar med dina vanligaste skanningsuppgifter. Lägg till återkommande mottagare av skannade dokument via nätverket – eller funktioner som skannar direkt till PDF, fil, e-post, USB eller FTP-server. Med genvägarna behövs bara en knapptryckning. Brother ADS-1700W har trådlöst nätverk och ökad säkerhet. Vissa funktioner kan bara användas av vissa användare. Dessutom kan skannern skyddas mot användning av obehöriga personer.

Egenskaper

Båda skannrarna har avancerade funktioner som färgkorrigering, borttagning av hålslag och teckenförbättring.De kan också hantera flera typer av dokument, till exempel ID-kort, körkort eller kreditkort.Skannrarna har Nuance Power PDF-programvara som gör det enklare att skapa PDF-filer, redigera och dela dem eller konvertera till PDF från andra format.

Relaterade Artiklar