Brother på kontoret – När du behöver mer än en vanlig A4
Hem NYHETER Brother på kontoret – När du behöver mer än en vanlig A4

Brother på kontoret – När du behöver mer än en vanlig A4

Publicerat av: Redaktionen

Brother presenterar fem nya bläckstråleskrivare som skriver ut i A3-format.

Brother på kontoret – När du behöver mer än en vanlig A4 3Tre av dessa är allt-i-ett-skrivare inklusive fax. De nya produkterna i serien har stilren vit design och erbjuder alla de professionella funktioner som små och medelstora företag behöver.

Vitt är ljust och fräscht och A3 är både större och bättre än A4.

Utifrån den här filosofin presenterar Brother fem nya bläckstråleskrivare. Tre av dessa är allt-i-ett-skrivare inklusive fax. Skrivarna är designade för kontor med högt tempo på små och medelstora företag inom privat eller offentlig sektor.

Brother blev en gång i tiden en föregångare på marknaden genom att introducera skrivare som kunde hantera A3. Nu fortsätter Brother på samma bana med sin senaste bläckstråleserie som inkluderar två skrivare och tre allt-i-ett-skrivare som kan skriva ut, kopiera, skanna och faxa.

Brothers nya bläckstråleskrivare är enkla att använda och mycket pålitliga. Den eleganta designen smälter dessutom in i den moderna nordiska kontorsmiljön som ofta utmärks av väggar, möbler och inredning i ljusa färger eller helt i vitt.

Ekonomiska och miljövänliga

Brother på kontoret – När du behöver mer än en vanlig A4 4Brothers nya serie är utrustad med ett nyutvecklat skrivarhuvud och nya motorer med mycket låg energiförbrukning. Skrivarna är dessutom designade med fokus på återvinning av slutanvända material och färgpatroner.

De fem skrivarna har därför märkts med Svanen och den tyska miljömärkningen ”Blauer Engel” och har uppnått internationell GS-certifiering. Ett tydligt bevis på att det handlar om miljövänliga kontorsmaskiner.

Med Brothers XL-färgpatroner går det att skriva ut så mycket som 6 000 sidor i svartvitt och 5 000 sidor i färg, vilket ger ett lågt pris per utskriftssida. Utskriftshastigheten är 22 ipm i svartvitt och 20 ipm i färg, och den första utskriften är klar efter bara sex sekunder.

Flera funktionella detaljer

Alla de fem modellerna i Brothers nya serie kan skriva ut både i A4 och i det större A3-formatet. Modellerna MFC-J6945DW och MFC-J6947DW kan dessutom skanna och kopiera i A3, vilket är en enorm fördel när man arbetar med broschyrer, stora ritningar, diagram och kalkylblad med många detaljer som inte går att tyda i A4-storlek.

MFC-J6947DW (allt-i-ett) och HL-6100DW (standardskrivare) är toppmodeller med tre pappersmagasin, vilket gör det enkelt och smidigt att arbeta med flera olika dokument, såväl enkel- som dubbelsidigt. Dessutom är manuellt och krångligt pappersbyte inte nödvändigt.

Brothers fem skrivare kan skriva ut på båda sidor av pappret (dubbelsidigt) och är utrustade med NFC (Near Field Communication). Det innebär att det går att använda id-kort för ökad utskriftssäkerhet och för att skriva ut – trådlöst – direkt från en mobiltelefon som hålls nära skrivaren i några sekunder.

De tre mångsidiga allt-i-ett-skrivarna har en automatisk dokumentmatare på ovansidan som kan hantera hela 50 pappersark. De manövreras via 9,3 cm stora pekskärmar i färg. Standardskrivarna får däremot nöja sig med mindre pekskärmar på 6,8 cm.

Relaterade Artiklar