Bring och Newsec i nytt samarbete om paketskåp i svenska storstäder
Hem PRODUKTNYHETER Bring och fastighetsrådgivaren Newsec i nytt samarbete om paketskåp i svenska storstäder

Bring och fastighetsrådgivaren Newsec i nytt samarbete om paketskåp i svenska storstäder

Publicerat av: Redaktionen

Bring och fastighetsrådgivaren Newsec ska de närmaste månaderna sätta ut 200 paketboxar i Sveriges tre största städer.

Samarbetsavtalet innebär att de inledningsvis 200 beställda paketskåpen ska placeras ut på parkeringsplatser, bensinstationer och andra strategiska knutpunkter.

Majoriteten av de 200 boxarna ska placeras ut i Stockholm, Göteborg och Malmö, och det handlar framförallt om platser där många människor rör sig dagligen. Boxarna kommer placeras utomhus, vilket innebär att du kommer kunna hämta dina paket dygnet runt.

– Med våra egna paketboxar vill vi göra det lättare att få in pakethämtning som en del av vardagen. I dialogen med Newsec insåg vi att det finns många synergieffekter med vårt samarbete, för oss är det viktigt att paketskåpen står på platser många passerar dagligen – och för Newsec blir skåpen ett sätt att få fler besökare till marken som till exempel restauranger, parkeringshus och gallerior ligger på. Som kund ska du kunna hämta dina paket där du redan befinner dig och när det passar dig – oavsett tid på dygnet, säger Jiman Daizadeh, Chef för B2C privatmarknaden i Sverige på Bring.

I juni börjar Bring-boxarna rullas ut, men redan nu är planeringen i full gång.

– Vi ser fram emot att nu inleda ett långsiktigt samarbete tillsammans med Bring som är en av de marknadsledande transportörerna i Sverige. Genom Newsecs starka marknadsnärvaro och breda kontaktnät bland fastighetsägare och kommuner kommer vi på ett effektivt sätt kunna hjälpa Bring att nå ut med sina paketboxar på strategiskt utvalda marknadsplatser där många människor rör sig. Brings paketboxar kommer säkerställa och uppfylla dagens krav på lättillgänglig närlogistik, säger Matilda Öberg, Head of Corporate Real Estate på Newsec.

Totalt har Bring ungefär 1 650 utlämningsställen i Sverige. Bring levererar till ombud, paketboxar, hem – och snart också till brevlådan medan du sover.

Så gör du:

Bring och Newsec i nytt samarbete om paketskåp i svenska storstäder

1. Välj leverans till Bring Paketbox i e-handlarens check-out
2. När paketet är på väg får du ett sms med en länk för att ladda ner appen Bring Paketbox
3. När paketet är framme och redo att hämtas får du ett sms
4. Gå till paketboxen och följ instruktionerna i appen Paketbox för att öppna luckan

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar