Hem NYHETER Bring Frigo väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster

Bring Frigo väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster

Publicerat av: Redaktionen

En av Nordens ledande specialister på tempererade logistiktjänster, Bring Frigo, har valt Iver som ny leverantör och partner av IT-drifttjänster.

Bring Frigo väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster 2

Bring Frigo väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster

Bring Frigo, en av Nordens ledande specialister på tempererad livsmedelslogistik med ett brett utbud av tjänster för verksamheter med behov att transportera varor genom en obruten kylkedja, har valt Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster. Införandeprojektet är uppstartat och omfattar utöver serverdrift, bland annat leverera trasformationstjänster till PaaS och IaaS, nätverks- och klienttjänster, databasdrift, SPOC- och servicedesktjänster.

– Jag är mycket glad och stolt över att Bring Frigo nu finns med på kundlistan. En kundunik och driftsäker lösning, vår branschkunskap från logistikbranschen med flera relevanta kundreferenser och ett välutvecklat hållbarhetsarbete som bland annat fokuserar på att minimera vårt klimatavtryck har bidragit till att vi är rätt partner för Bring Frigo, säger Mikael Ryberg, regionchef på Iver.

– Inom tempererad livsmedelslogistik blir vår IT-drift, och den kundnytta den genererar, allt viktigare då vår bransch nu digitaliseras i en allt högre takt. Vi har genom en noggrann analys matchat vårt behov efter vilken IT-partner som passar oss bäst i förhållande till storlek, tjänsteutbud och geografisk täckning där Iver blir den leverantör vi väljer att jobba tillsammans med framåt. Vi ser nu med tillförsikt fram emot uppstart, säger Robert Schuman, CIO på Bring Frigo.

– Införandeprojektet är igångsatt och vi ska vara i full drift i slutet av Q1 2021. Där vi redan nu ser att ett nära samarbete ger oss rätt förutsättningar och förståelse för att leverera rätt tjänster som hanterar Bring Frigos behov på rätt sätt. Vår tjänsteleverans ska inte bara leva upp till Bring Frigos behov idag och imorgon, lösningen ska också bidra till stora kostnadsbesparingar för IT-leveransen som helhet, fortsätter Mikael Ryberg.

Relaterade Artiklar