Bowers & Wilkins presenterar Px8 – trådlösa premiumhörlurar med intelligent brusreducering och ljudkvalitet av högsta klass
Hem PRODUKTNYHETER Bowers & Wilkins presenterar nu Px8 – trådlösa premiumhörlurar med intelligent brusreducering och ljudkvalitet av högsta klass

Bowers & Wilkins presenterar nu Px8 – trådlösa premiumhörlurar med intelligent brusreducering och ljudkvalitet av högsta klass

Publicerat av: Redaktionen

Det välrenommerade ljudvarumärket Bowers & Wilkins presenterar i dag sitt nya flaggskepp inom trådlösa hörlurar: Px8.

Nya Px8 bygger på den kritikerrosade och prisbelönta Px7 S2-modellen och sätter nya referensstandarder för ljud, design och utförande i kategorin trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering (ANC).

Px8 har samma aktiva brusreduceringsteknik som Px7 S2, men med sina nya specialkonstruerad 40 mm-element med kolmembran lyfts musikupplevelserna till nya höjder med bättre detaljering, upplösning och rymd.

Med ännu fler detaljer än Px7 S2, och inspirerad av kol-domediskanten i Bowers & Wilkins oerhört framgångsrika 700-högtalarserie, levererar Px8:s nya kolmembran en kombination av ultrasnabb respons och mycket låg förvrängning i hela frekvensregistret.

Kolelementen i Px8 är noggrant vinklade inuti öronkåporna för att garantera ett enhetligt avstånd till lyssnarens öron så att de kan måla upp en detaljerad och exakt ljudbild, vilket resulterar i den högsta ljudkvaliteten som Bowers & Wilkins någonsin har levererat i ett par trådlösa hörlurar.

Hög ljudkvalitet oavsett anslutning

Precis som Px7 S2 har Px8 Qualcomms adaptiva trådlösa aptXTM-teknik som säkerställer bästa möjliga ljudkvalitet från kompatibla telefoner, surfplattor och datorer. Både USB-C-kabel och 3,5 mm minijack-kabel ingår, så det går även att koppla hörlurarna direkt till en hifi-förstärkare för äkta analoga lyssningsupplevelser.

Oavsett om Px8 är anslutna till ljudkällan trådlöst eller med kabel så kombineras elementens extremt höga prestanda med kraftfull DSP-teknik (Digital Signal Processing) som utvecklats av Bowers & Wilkins för att leverera 24-bitars, högupplöst ljudkvalitet från ledande streamingtjänster.

Tar bort bruset, inte musiken

Px8 har samma aktiva brusreduceringsteknik som Px7 S2 för att effektivt stänga ute oönskat brus – utan att det sker på musikens bekostnad.

Bowers & Wilkins presenterar Px8 – trådlösa premiumhörlurar med intelligent brusreducering och ljudkvalitet av högsta klass

Sex mikrofoner arbetar tillsammans för att ge optimala resultat. Två mikrofoner mäter utsignalen från varje element, två reagerar på ljud utifrån och två hjälper till att garantera hög samtalskvalitet genom förbättrad brusreducering.

På Px8 har de två yttre mikrofonerna flyttats närmare varandra och vinkeln på varje mikrofon har justerats för att förbättra röstupptagningen och minska vindkänsligheten.

Uppdaterad app ger fler alternativ

I samband med lanseringen av Px8 rullas en stor uppdatering av Bowers & Wilkins Music-appen ut. Appen låter Px8-användare streama musik direkt från mobila enheter till sina hörlurar, med stöd för Deezer, Qobuz och TIDAL.

Samma funktionalitet rullas också ut till ägare av Px7 S2.

Detta gör att Bowers & Wilkins-användare enkelt kan växla mellan att lyssna hemma – till exempel via en Zeppelin eller ett par Formation Duo-högtalare – och på språng via en mobil enhet med ett par Px8- eller Px7 S2-hörlurar.

Music-appen förenklar anslutningen av Px8 till en mobil enhet, stöder finjustering av ljudet genom justerbar EQ och låter ägare välja en egen nivå av brusreducering, på samma gång som de håller ett öga på hörlurarnas laddning och batterinivåer.

Större frihet och full kontroll

De fysiska knapparna på öronkåporna innebär att användaren har full kontroll – även utan appen – och det går också att starta telefonens röstassistent med en knapptryckning.

På en laddning kan Px8 spela musik kontinuerligt i 30 timmar – och om det inte skulle räcka så behöver Px8 bara sitta i laddaren i 15 minuter för att ge upp till 7 timmars lyssning.

”Jag är förtjust över att vi i dag förändrar kundernas förväntningar i kategorin premiumhörlurar med nya Px8. De förenar allt vi står för som varumärke på ett perfekt sätt, med exceptionell ljudkvalitet som korrekt återspeglar vårt True Sound-löfte, samt oöverträffad design och finish”, säger Giles Pocock, Vice President for Brand Marketing.

Design, pris och tillgänglighet 

Px8 finns i två utföranden: svart eller brunt skinn med en armstruktur i formgjuten aluminium, plus en diamantslipad ljus kant på varje elliptisk logotypplatta. Öronkåporna, kuddarna av memory foam och pannbandet är klädda i mjukt, lyxigt nappaskinn.

Px8 är tillgängliga nu på HiFi Klubben till ett rekommenderat pris på 7 498 kronor.

Relaterade Artiklar