Boosta surfen i mobilen med Comviq
Hem NYHETER Boosta surfen i mobilen med Comviq

Boosta surfen i mobilen med Comviq

Publicerat av: Redaktionen

Som första operatör i Sverige ger nu Comviq sina kunder möjlighet att fylla på datamängden i mobilen med 100 GB surf under ett dygn med tjänsten ”Boost”.

Boosta surfen i mobilen med Comviq 2Tjänsten är utvecklad för att kunden aldrig ska behöva gå miste om viktiga händelser som kräver uppkoppling och stora mängder data. Oavsett om det handlar om att streama fotbollsmatchen från landstället, sköta betalningar på språng eller bara vardagslyxa med extra mycket surf.

Nio av tio har en smartphone och så gott som alla i Sverige mellan 12 och 45 år använder internet i mobilen (98-99 %). Oavsett om det handlar om att streama fotbollslandskampen i UEFA Nations League eller shoppa loss på rean under Black Friday så behöver de flesta extra surf ibland. Därför lanserar nu Comviq tjänsten ”Boost” som låter kunder fylla på sitt abonnemang eller kontantkort med fri surf under 24 timmar*.

– Mobilen har blivit en förlängning av oss själva och det är idag en självklarhet för många att kunna koppla upp sig för att följa viktiga händelser. Vi på Comviq vill matcha det behovet på ett sätt som förenklar vardagen för våra kunder. Därför känns det riktigt bra att vara först ut i Sverige med att lansera Boost som till ett riktigt bra pris låter kunden maxa sin surf vid speciella tillfällen, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef Comviq.

Boost inkluderar 100 GB data under 24 timmar, vilket motsvarar cirka 33 timmars streaming av högupplöst film i mobilen. Tjänsten är helt utan bindningstider med en fast kostnad på 55 kronor. Efter 24 timmar försvinner den tillfälliga datamängden utan att kunden själv behöver göra något.

Comviq listar fem tillfällen under hösten då du kan behöva extra Boost:

  1. Streama På Spåret-premiären tillsammans med kompisarna den 30 november.
  2. Stanna inne och streama Netflix under årets mörkaste dag den 21 december.
  3. Ta en paus från julstöket och livestreama Fortnite på Twitch under julledigheten.
  4. Onlineshoppa det du inte fick i julklapp under mellandagsrean.
  5. Spendera nyår med vänner som befinner sig långt bort genom videosamtal den 31 december.

*Kund äger endast rätt att nyttja abonnemang/tjänst på sedvanligt sätt för eget bruk.

Relaterade Artiklar