Hem NYHETER Bolt uppmuntrar till ansvarsfull användning av elsparkcyklar – lanserar nya verktyg i appen

Bolt uppmuntrar till ansvarsfull användning av elsparkcyklar – lanserar nya verktyg i appen

Publicerat av: Redaktionen

Den europeiska transportplattformen Bolt rullar i dagarna ut en ny uppsättning verktyg i sin app för att göra det enklare att använda företagets elsparkcyklar på ett ansvarsfullt och säkert sätt. 

Bolt uppmuntrar till ansvarsfull användning av elsparkcyklar – lanserar nya verktyg i appen 3För att få åtkomst till verktygssatsen “safety toolkit” måste man som användare växla till elsparkcykel-vyn i Bolt-appen och trycka på sköldikonen längst ner till höger på skärmen i sin smartphone. Appen innehåller följande nya verktyg:

Hur man åker:

Tips och guider för dig som är nybörjare och som vill prova på hur det är att åka en elsparkcykel i staden där du bor.

Nybörjarläge:

Ett verktyg som gör det möjligt för dig som nybörjare att begränsa din maximala hastighet för att förhindra en plötslig acceleration och samtidigt lära dig att åka säkert.

Säkerhetstips: 

Innehåller påminnelser om att man bör köra ansvarsfull och ger även information och tekniska tips på hur man kan göra för att åka säkert.

Lokala regler:

Information där du som användare av elsparkcyklar kan lära dig mer om olika lokala regler för mikromobilitet som gäller i just din stad.

Bolts elsparkcyklar bidrar till Bolts Green Plan, ett långsiktigt åtagande att minska företagets ekologiska fotavtryck genom att lägga till fler delade och elektriska fordon på plattformen. Bolts elsparkcyklar finns för närvarande tillgängliga för kunder i Portugal, Spanien, Sverige, Norge, Rumänien, Polen, Slovakien, Tjeckien, Estland, Lettland och Litauen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>