Hem NYHETER Bolt Food växer – erbjuder prisvärda matleveranser till Solna och Sundbyberg

Bolt Food växer – erbjuder prisvärda matleveranser till Solna och Sundbyberg

Publicerat av: Redaktionen

Matleveranstjänsten Bolt Food tar sig utanför Stockholms tullar och erbjuder nu även matleveranser i Solna och Sundbyberg.

Bolt Food växer – erbjuder prisvärda matleveranser till Solna och Sundbyberg 2

Filip Johansson, chef Bolt Food Sverige

Detta sker från och med fredag 30 oktober. Under lanseringsperioden är det ingen leveranskostnad på beställningar som görs i de båda kommunerna.

Bolt har hundratusentals kunder i Sverige och matleveranser i Solna och Sundbyberg är något som efterfrågats av många under en längre tid berättar Filip Johansson som är chef för Bolt Food i Sverige.

– Den infrastruktur och erfarenhet vi byggt upp ger oss en stabil grund för att kunna utöka våra tjänster. Vi är väldigt glada över att äntligen kunna erbjuda prisvärda matleveranser till boende i både Solna och Sundbyberg, säger Filip Johansson.

Under lanseringsperioden är det ingen leveranskostnad på beställningar som görs inom en radie på två kilometer. Längre fram kommer avgiften för en leverans fortfarande att ligga lägre än konkurrenterna menar Filip Johansson.

– Hela vår verksamhet bygger på effektivitet för att kunna ge våra förare och passagerare det bästa erbjudandet på marknaden. Vi är angelägna om att ta detta tankesätt till våra matleveranser och erbjuda snabba och gröna leveranser, samtidigt som vi erbjuder våra kurirer en god arbetsmiljö.

För restauranger som arbetar med Bolt Food ligger värdet i Bolts lojala kundbas, människor som redan känner till och litar på varumärket. Många har redan nappat på möjligheten att bygga sina affärer tillsammans med Bolt Food.

– Mottagandet från restauranger i Solna och Sundbyberg har varit extremt positivt. Många har varit väldigt glada över att kunna erbjuda sin mat till våra kunder och att vi kan leverera den så snabbt och till ett så lågt pris, säger Filip Johansson.

Just nu är det möjligt att beställa mat från över 40 restauranger i Solna och Sundbyberg, däribland MAX Hamburgare, Hawaii Poké, Phil’s Burger och Babas Burgers. Bolt Food kommer även lägga till nya restauranger i appen varje vecka.

För att beställa mat laddar man ner Bolt Food-appen till sin telefon där kan man se de restauranger som finns i appen och deras menyer. Innan man bekräftar sin beställning kan man i appen se både priset och beräknad leveranstid.

Relaterade Artiklar