Bolist startar ny kedja och tecknar avtal med Transiro Int AB (publ) – Kassanova Affärssystem
Hem NYHETER Bolist startar ny kedja och tecknar avtal med Transiro Int AB (publ) – Kassanova Affärssystem

Bolist startar ny kedja och tecknar avtal med Transiro Int AB (publ) – Kassanova Affärssystem

Publicerat av: Redaktionen

Bolist startar upp en ny helägd kedja inom segmentet järnhandel och tecknar avtal med Transiro om Kassanova Affärssystem.

Bolist startar ny kedja och tecknar avtal med Transiro Int AB (publ) - Kassanova Affärssystem 1

Tomas Fritzon, VD på Bolist

Kedjan kommer att gå under namnet Järnia Outlet och Bolist förvärvar 8 stycken av Harald Nyborgs butikslägen i Sverige. Det nya butikskonceptet öppnar den 1 mars 2019 och kommer att fokusera på ett outletsortiment med upp till 70 procents rabatt samt ett bassortiment inom järn, hus och hem.

“Vi är stolta för förtroendet att leverera Kassanova Affärssystem till Bolist nya koncept. Vi är idag den största leverantören av affärssystem till Bolistkedjan och nu stärker vi ytterligare vår position inom järn- bygg- och färgfackhandeln”, säger Fredrik Schön, VD på Sindas – dotterbolag till Transiro Int AB sedan december 2018.

“Vi på Bolist har använt oss av Kassanova Affärssystem under lång tid i flertalet butiker och är mycket nöjda med systemet och den support och hjälp vi får från Sindas. För oss var Kassanova det naturliga valet som affärssystem till vårt nya koncept”, säger Tomas Fritzon, VD på Bolist.

Bolist använder idag Kassanova Affärssystem i 30 av sina 180 butiker. Den 1 oktober 2018 anslöt sig Järnias butiker till Bolistkedjan som tillsammans omfattar totalt 240 butiker. Ordervärdet för Kassanova är omkring 600 000 kronor under 2019.

Relaterade Artiklar