Untitled 10
Hem E-HANDEL Bokus inleder partnerskap med Instabox

Bokus inleder partnerskap med Instabox

Publicerat av: Redaktionen

E-handelsjätten Bokus börjar nu erbjuda sina kunder snabba och okrångliga leveranser tillsammans med Instabox.

Tjänsten är redan aktiv på bokus.com.

“Vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder en snabb, smidig och miljövänlig leverans tillsammans med Instabox. Smidiga och flexibla leveranser är en viktig del i det arbete vi gör för att förbättra kundupplevelsen. Instabox har stort fokus på den bästa upplevelsen för slutkonsumenten och det är en viktig anledning till att vi valde att inleda ett samarbete” säger Sara Hildingsson, Logistikchef på Bokus.

Untitled 10

David Lundqvist, Chief Commercial Officer Instabox och Sara Hildingsson, Head of Logistics Bokus & Akademibokhandeln

Instabox har växt med över 300% varje år och finns nu representerade hos majoriteten av de större nätbutikerna i Sverige.

“Vi är väldigt glada över att ingå ett partnerskap med en så stark och välkänd aktör som Bokus där konsumenterna nu kan få okrångliga leveranser via våra smarta skåp. Men resan slutar inte där, utan jag ser fram emot ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans optimerar hela kundresan genom innovativa och spännande projekt tillsammans” säger David Lundqvist, Chief Commercial Officer på Instabox.

Instabox är idag den ledande aktören i Sverige för leveranser via smarta paketskåp och kan genom en avancerad teknisk plattform erbjuda effektiv, okrånglig frakt med ett minimalt miljöavtryck. Instabox tillhandahåller snabba leveranslösningar åt flera av Nordens största nätbutiker så som H&M, Apotea, Lyko, Boozt, Babyshop och Footway Group. Idag har företaget drygt 2000 smarta paketskåp och 14 logistikterminaler som möjliggör extremt snabb leverans. Instabox skåp finns tillgängliga på platser med generösa öppettider och företaget levererar 7 dagar i veckan.

Relaterade Artiklar