Bluegaz lanserar grilldräkten Grill X Suit 2000
Hem NYHETER Bluegaz lanserar grilldräkten Grill X Suit 2000

Bluegaz lanserar grilldräkten Grill X Suit 2000

Publicerat av: Redaktionen

 Bluegaz presenterar nu årets stora grillnyhet – Bluegaz Grill X Suit 2000 som är en heltäckande gasoldräkt med inbyggd fläkt och praktiska grillplattor spridda på utsidan av dräkten.

Bluegaz lanserar grilldräkten Grill X Suit 2000

Isabella Kron med kollega.

 Efter succén med försäljning av gasolgrillar online och efter att blivit utsedda till Bäst i Test i Sverige de senaste sju åren, fortsätter Bluegaz utveckla produkter med kundernas grillupplevelse i centrum.

“Många tycker det är stressigt att resa sig upp från brassestolen och vända hamburgaren på grillen, därför har vi utvecklat en multifunktionell gasolgrillsdräkt där du enkelt grillar på magen, eller på huvudet” Säger Åke Bergkvist, VD på Bluegaz.

Bluegaz designteam ser Bluegaz Grill X Suit 2000 som ett naturligt komplement till det nuvarande sortimentet som består av prisvinnande gasolgrillar, kolgrillar, eldlyktor och paellagrillar. Grilldräkten är specialdesignad och har varit under utveckling sedan 2017, efter flera prototyper och utvecklingsstadier så är lanseringen nu ett faktum.

”Detta är en helt revolutionerande produkt som vi har arbetat med i flera år, redan innan lanseringen har vi sett ett stort sug efter just en grilldräkt på marknaden” Säger Isabella Kron, Head of Design and Innovation på Bluegaz.

Bluegaz kunder kommer nu få möjligheten att kombinera BBQ med komfort, i dräkten ingår bland annat en sizzle burner, kokplatta och premiumgrillvantar. Utöver Bluegaz Grill X Suit lanseras även tillbehöret Bluegaz Hat Sizzle, som är ett komplement till dräkten och kan användas för grillning på huvudet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>