Betydande beställning från fransk byggvarukedja till Pricer
Hem DETALJHANDEL Betydande beställning från fransk byggvarukedja till Pricer

Betydande beställning från fransk byggvarukedja till Pricer

Publicerat av: Redaktionen

En av Pricers befintliga kunder inom byggvarusektorn har lagt en beställning till ett värde av cirka 50 miljoner kronor till Pricer.

Betydande beställning från fransk byggvarukedja till Pricer 2Beställningarna är en del av ett utbytesprogram där tidigare generationers etiketter ska ersättas med nya smartTAG-etiketter (med blinkfunktionalitet). Beställningen inkluderas i orderingången för första kvartalet 2017 och väntas till största delen levereras under andra och tredje kvartalen 2017.

”Kundens fortsatta förtroende för Pricer som leverantör av automatiserade digitala hyllkantssystem och tillhörande digitala tjänster är glädjande och just byggvarusektorn är ett viktigt segment i vår fortsatta tillväxtplan”, säger Andreas Renulf, som tillträdde som ny VD och Koncernchef på Pricer vid årsskiftet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>