Axfood Snabbgross och Delivery Hero i nytt samarbete
Hem NYHETER Axfood Snabbgross och Delivery Hero i nytt samarbete

Axfood Snabbgross och Delivery Hero i nytt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Axfood Snabbgross AB och Delivery Hero Sweden AB har ingått ett avtal som förenklar för Onlinepizzas kunder att ta del av erbjudanden och i genomförandet av råvaruinköp, i Axfood Snabbgross samtliga 24 butiker runt om i Sverige.

Axfood Snabbgross och Delivery Hero i nytt samarbete 2Axfood Snabbgross AB är Sveriges ledande grossist för restaurang, café, fast food och övrig företagsmarknad.

Delivery Hero Sweden AB driver bland annat restaurangtjänsten Onlinepizza, Sveriges största matleveranstjänst.

Det är två stora aktörer som riktar sig till samma kundsegment.

– Det känns riktigt bra att ha fått till detta samarbetsavtal med en stor aktör som Onlinepizza, Sveriges största matleveranstjänst. Vi arbetar för prisvärd, bra och hållbar mat och med samarbetet kan vi stärka detta erbjudande, tillsammans med våra gemensamma kunder, samtidigt som det ger oss möjligheten att nå ut till nya kunder, säger Per Engström, marknadschef på Axfood Snabbgross.

Philip Eide, marknadschef på Delivery Hero Nordics, är också nöjd.

– Vi ser fram emot att inleda ett samarbete med Axfood Snabbgross. Samarbetet stärker vårt erbjudande till restauranger på nationell nivå. Det ger oss möjligheten att hjälpa våra restaurangpartners att växa hållbart på vår plattform och i deras dagliga verksamhet.

Relaterade Artiklar