Avardas betalningslösning lanseras på Jetshops plattform
Hem BETALLÖSNINGAR Avardas betallösning lanseras på Jetshops plattform

Avardas betallösning lanseras på Jetshops plattform

Publicerat av: Redaktionen

För några månader sedan integrerade Cellbes Avardas betallösning inklusive fraktväljare på Jetshops plattform.

Nu inleder Avarda och Jetshop ett bredare samarbete där samtliga Jetshops kunder får tillgång till Avardas betallösning.

Samarbetet medför att Avarda Checkout+, Avarda Return Optimizer och Avarda Marketing Opportunities lanseras i Jetshops miljö.

-Tack vare partnerskapet med Avarda berikar vi vår best of breed-flora av betalintegrationer. Avarda tillför ytterligare dimensioner med sin integration av Ingrid som fraktväljare samt Avarda Return Optimizer, vilket är spännande då returfrågan är högst aktuell, säger Malin Eriksson, Commercial Partner Manager, Jetshop

– Vi ser stark tillväxt i efterfrågan på alla våra tjänster. Avardas betalningslösning fortsätter att vinna mark samtidigt som våra tjänster inom marknadsföring och returoptimering har mottagits positivt. Jetshop är en populär e-handelsplattform i tillväxt, därför är vi glada och stolta över samarbetet som innebär att Jetshops handlare enkelt kan integrera alla våra tjänster, säger Mikael Johansson Managing Director på Avarda.

Avardas betalningslösning lanseras på Jetshops plattformJetshops har ett fokus på att växa inom starka varumärken vilket går i linje med Avardas white label lösning. Partnerskapet med Jetshop är en viktig del i Avardas fortsatta strategiska utveckling, att finnas tillgängliga för etablerade varumärken och e-handlare som vill bygga och stärka sitt varumärke med syftet att äga kundrelationen hela vägen fram till betalt köp. Jetshop och Avarda har ett gemensamt mål att arbeta nära handlarna för att stärka deras erbjudande och kundresa.

-Vi är väldigt glada över partnerskapet med Jetshop som har samma tankesätt som oss, att det är handlarens framgång i alla kanaler som är det viktigaste, vilket är en bra utgångspunkt att bygga vidare på. Både vi och Jetshop vill jobba nära tillsammans med handlarna för att utveckla deras unika erbjudande, säger William Silfverswärd, Strategic Partnerships Manager på Avarda

 

 

Relaterade Artiklar