ASUS lanserar ZenBook 14 (UX434) i Sverige
Hem NYHETER ASUS lanserar ZenBook 14 (UX434) i Sverige

ASUS lanserar ZenBook 14 (UX434) i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

ASUS lanserar ZenBook 14 (UX434) i Sverige.

ASUS lanserar ZenBook 14 (UX434) i Sverige 4Nya ZenBook 14 är en uppdaterad modell av den populära ZenBook 14 (UX433) från 2018, som adderar flera nyheter såsom ScreenPad 2.0 som uppgraderar den traditionella bärbara datorupplevelsen med en sekundär interaktiv pekskärm i pekplattan. Ny uppgraderad hårdvara med bl.a. NVIDIA GeForce MX250. ASUS PURE ger användaren en ren Windows-installation utan förinstallerade tredjepartsprogram.

Höjdpunkter

  • ScreenPad 2.0: Den utvecklade intelligenta pekplattan är en sekundär touchskärm med större bildyta, mer precis pekplatta och snabbare mjukvara för en uppgraderad upplevelse
  • Världens mest kompakta design: Fyra sidor Nanoedge-skärm med supertunna skärmkanter och 92 % screen-to-body-ratio
  • Maximal prestanda i klassen: 8:e Gen processorer upp till Intel Core i7, GeForce MX250, 16 GB RAM och PCIe SSD
  • ASUS PURE: Snabbt, rent och säkert Windows utan extraprogram och distraktioner

ScreenPad 2.0

ASUS lanserar ZenBook 14 (UX434) i Sverige 5Nya ScreenPad 2.0 drivs av ScreenXpert-mjukvara och har en stor 5.65’’ pekskärm som erbjuder många funktioner och fördelar. Den inkluderar en samling av smarta ASUS-appar för att öka produktiviteten: Quick Key tillåter ett enkelt tryck att automatisara en sekvens av knapptryck, handstil för … och Number Key för snabb åtkomst till numpad. Det smartphoneliknande gränssnittet är förbättrat och mer intuitivt att använda. Utvecklare kan också använda ASUS API för att optimera deras mjukvara och erfarenhet av ScreenPad 2.0. Hårdvaran är nu mer energieffektiv än sin föregångare och tillåter 2.5x längre batteritid jämfört med första ScreenPad.

Världens mest kompakta design

Nya superlätta och mycket portabla ZenBook 14 har de minsta yttermåtten i sin klass, en bedrift möjliggjord tack vare de tunna skärmkanterna på NanoEdge-skärmen. 14’’-skärmen har tunna skärmkanter på alla fyra sidor vilket ger en 92 % screen-to-body-ratio som maximerar skärmytan i förhållande till de små yttermåtten. De tunna skärmkanterna ger en uppslukande upplevelse utan distraktion vilket gör ZenBook 14 till ett perfekt val för portabel kreativitet och underhållning.

Den traditionella Zenbook-stilen är uppenbar och ZenBook 14 har de ikoniska Zen-inspirerade metallfrästa cirklarna i sitt lock. Färgen Royal Blue har en anodiserad ytbehandling och logotyp i guldfärg. Gångjärnsdesignen ErgoLift lutar tangentbordet automatiskt för ett förbättrat luftflöde och kylning samt en mer komfortabel skrivupplevelse.

Maximal prestanda i klassen

ZenBook 14 är byggd för att leverera mycket hög bärbar prestanda utan att förlora portabilitet. Med senaste 8:e generationen Intel Core i7-processorer, NVIDIA GeForece MX250, PCIe-SSD och upp till 16 GB RAM-minne är den väl optimerad för arbete i komplexa dokument, foto/video-editering, eller bara en gaming-paus. Det väl tilltagna 50 Wh-batteriet ger användaren frihet att arbeta oavbrutet upp till 12,3 timmar på endast en laddning.

ASUS PURE

ASUS lanserar ZenBook 14 (UX434) i Sverige 6Svenska återförsäljaren Inet skapade nyligen en undersökning och frågade sina kunder om deras preferenser för förinstallerade applikationer och program i Windows 10. Av 2916 svar svarade hela 92 % att de föredrar en ren installation av Windows utan förinstallerade appar och program. Detta belyser anledningen till varför konceptet ASUS PURE skapats.

ASUS Pure är ett koncept där datorn levereras helt utan förinstallerade tredjepartsapplikationer, testversioner eller program. ASUS vill ge användaren möjligheten att välja själva vad de vill installera på sin nya dator. Förinstallerade tredjepartsapplikationer använder ofta extra processorkraft och minne när de körs i bakgrunden, men med ASUS PURE elimineras detta problem och användaren får en snabbare upplevelse samt en ny dator som verkligen känns ny och fräsch direkt ur kartongen.

Alla ZenBook med ASUS PURE är skyddade av de inbyggda Windows-applikationerna; Windows Defender och Microsoft’s brandvägg som gör datorn säker. Dessa säkerhetsapplikationer får regelbundna uppdateringar och är helt fria från avgifter. ASUS PURE erbjuder en snabb, ren och säker upplevelse.

ASUS PURE är i dagsläget tillgängligt på följande utvalda ZenBook-modeller: ZenBook 14 (UX433/UX434), ZenBook 14 (UX431) och ZenBook S13 (UX392).

Pris & tillgänglighet

ASUS ZenBook 14 (UX434) finns tillgänglig hos återförsäljarna Inet, CDON, Webhallen, Dustin Home, MediaMarkt och Komplett

Rekommenderat pris från: 14999 SEK

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>