Aspire Globals spel live med brittiska operatören Betfred
Hem GAMINGE-SPORT Aspire Globals spel live med brittiska operatören Betfred

Aspire Globals spel live med brittiska operatören Betfred

Publicerat av: Redaktionen

Aspire GlobalPariplay, den ledande spelstudion och spelaggregatorn, är nu live med den brittiska operatören Betfred.

Aspire Globals spel live med brittiska operatören Betfred

Betfred är Storbritanniens största oberoende bettingvarumärke.

Bolaget har verksamhet i flera olika kanaler som online, mobilt och retail med över 1 500 butiker över hela Storbritannien. Under de kommande veckorna ska fler av Pariplays över 100 egenutvecklade, innovativa och underhållande spel introduceras.

Andy Horne, Head of eGaming, Betfred, säger: “Pariplays slotspel är ett bra tillägg till vår portfölj och vi ser fram emot att göra dem tillgängliga för våra spelkunder. Vi har ett utvecklade samarbete med Pariplay och är glada över de möjligheter det kommer att ge inom en snar framtid.”

Adrian Bailey, VD för Pariplay, säger: ”Marknaden i Storbritannien är mycket viktig för oss och vi är synnerligen glada över att ha ökat vår närvaro genom partnerskapet med Betfred. Spelen som vi har valt ut för att påbörja vårt partnerskap med är beprövade och jag är övertygad om att dessa spel liksom våra övriga spel kommer att bli uppskattade av deras kunder.”

Förutom egenutvecklade spel erbjuder Pariplay tusentals spel från några av branschens mest välkända utvecklare genom sin FusionTM-plattform. FusionTM innehåller också en rad verktyg för konvertering, retention och specialfunktioner. Plattformen är nu licensierad på 16 reglerade marknader.

Relaterade Artiklar