Aspire Globals Pariplay lanserar nu sin nya spelstudio Wizard Games
Hem GAMING Aspire Globals Pariplay lanserar nu sin nya spelstudio Wizard Games

Aspire Globals Pariplay lanserar nu sin nya spelstudio Wizard Games

Publicerat av: Redaktionen

Aspire Globals Pariplay, den ledande spelhubben och innehållsleverantören, har idag lanserat Wizard Games, sitt nya varumärke för den egna spelstudion.

Lanseringen utgör ett led i Pariplays ambitiösa tillväxtplan för att bli en spelstudio i toppskiktet.

Pariplays egenutvecklade spel har mött stark efterfrågan och Wizard Games ska driva på och ytterligare dra nytta av de spännande möjligheter som Pariplay har identifierat. Wizard Games verkar inom Pariplay som en egen affärsenhet och med ett förbättrat erbjudande ska Wizard Games erbjuda värdedrivande iGaming-produkter på såväl nya och befintliga marknader som till nya och befintliga operatörer.

Aspire Globals Pariplay lanserar nu sin nya spelstudio Wizard Games

Aspire Globals vd Tsachi Maimon

Skapandet av Wizard Games gör det möjligt för Pariplay att positionera sig specifikt som den ledande spelhubben och studiopartnern. Wizard Games produkter kommer att utgöra en del av Pariplays breda utbud från alla stora spelleverantörer som operatörer kan välja emellan. Pariplay har förberett lanseringen genom att bland annat tillsätta ett starkt ledningsteam i Wizard Games och planerat för breda marknadsföringsaktiviteter.

Wizard Games kommer att erbjuda operatörerna högre kvalitet och ökat värde genom att utveckla de interna processerna, avsevärt förbättra spelen och utöka sin globala räckvidd. Lanseringen av Wizard Games representerar därför en ny era för Pariplays egna spelutbud vad gäller produkt- och tjänsteförbättringar.

Idag erbjuder Wizard Games över 120 titlar live och är certifierad i mer än 15 reglerade jurisdiktioner i Europa, Nordamerika och Latinamerika. Erbjudandet omfattar också innehåll och gamifieringsverktyg som kan anpassas till spelarens preferenser och kundens affärsmål.

Tsachi Maimon, VD för Aspire Global, säger: “Med Wizard Games siktar vi på att bli en spelstudio i toppskiktet genom att erbjuda våra operatörspartners förbättrat innehåll som är engagerande och underhållande. Genom att ha en egen identitet förväntar vi oss att Wizard Games ska gå från klarhet till klarhet i att skapa värde för våra kunder. Det strategiska beslutet att skapa Wizard Games är också ett viktigt steg i Aspire Globals strategi att etablera sig som en världsledande iGamingleverantör.”

 

 

Relaterade Artiklar