Aspire Global tecknar strategiskt avtal med Esports Technologies
Hem GAMINGE-SPORT Aspire Global tecknar strategiskt avtal med Esports Technologies

Aspire Global tecknar strategiskt avtal med Esports Technologies

Publicerat av: Redaktionen

Aspire Global har tecknat ett strategiskt licensavtal med USA-baserade Esports Technologies.

Överenskommelsen inkluderar Aspire Globals hela egenutvecklade erbjudande med plattform, sportbok, spel, spelhubb och managed services.

Esports Technology kommer att lansera sin esport/sportbok Gogawi.com på vissa viktiga marknader på Aspire Globals plattform och har för avsikt att i framtiden lansera ännu ett varumärke på plattformen. Aspire Global kommer att göra Esports Technologies egenutvecklade esportlösning tillgänglig för Aspire Globals partners.

Esports Technologies är en världsledande operatör och leverantör av produkter och marknadsföring inom esport. Gogawi.com är dess licensierade onlineoperatör som erbjuder betting med verkliga pengar på esportevent och professionella sporttävlingar över hela världen. Företaget utvecklar också prediktiv spelteknik för esport och distribution till både kunder och affärspartners. Esports Technologies grundades i Nevada i september 2020 och noterades på Nasdaq i USA i maj 2021.

Bart Barden, COO, Esports Technologies, säger: ”Esports Technologies är i en spännande, snabb tillväxtfas och vi utökar vår affär på flera olika marknader och inom olika tjänster. För att utföra vår plan att utöka vår närvaro på viktiga marknader letade vi efter en lösning som gör det möjligt för oss att fortsätta differentiera vårt erbjudande och att etablera oss som världens ledande esportföretag. I Aspire Global har vi hittat en långsiktig partner som lever upp till våra högt ställda krav.”

Aspire Global tecknar strategiskt avtal med Esports TechnologiesTsachi Maimon, VD för Aspire Global, säger: ”Vi är glada över att välkomna Esports Technologies som vår andra esportpartner som har valt vår egenutvecklade, helhetslösning för iGamingoperatörer. Vi är glada över att samarbeta med Esports Technologies och att göra deras banbrytande oddsmodellering, marknadsskapande samt engagerande bettingerbjudande tillgängliga för esportfans och spelare i USA, Brasilien och andra länder runt om i världen.”

Marknaden för esport är ett av de snabbast växande segmenten inom underhållningsbranschen. Den beräknas överstiga USD 1 miljard i intäkter och ha fler än en miljard tittare år 2021.

Relaterade Artiklar