Arlo släpper Pro 3 – introducerar ny generation pro- kameror
Hem NYHETER Arlo släpper Pro 3 – introducerar ny generation pro- kameror

Arlo släpper Pro 3 – introducerar ny generation pro- kameror

Publicerat av: Redaktionen

Arlo Pro 3 inkluderar 2K HDR, inbyggd strålkastare med mörkerseende i färg, 160-graders vidvinkel, tvåvägsljud och Smart Hub.

Arlo släpper Pro 3 – introducerar ny generation pro- kameror 2Arlo Technologies, företaget som specialiserat sig på uppkopplad övervakning, meddelar idag att nästa steg i Pro-serien blir tillgänglig: Arlo Pro 3. Pro 3 utlovar en högpresterande, enkel och trådlös säkerhetslösning till hem- och småföretagare, med upplösning i 2K HDR, inbyggd strålkastare med mörkerseende i färg och 160-graders vidvinkel. Pro 3 fungerar både inomhus och utomhus, har avancerad bildkvalitet och installeras enkelt på bara några minuter och kontrolleras sedan med hjälp av Arlo-appen.

Med Pro 3 kommer också en ny SmartHub, som på ett säkert sätt hanterar nätverkstrafik till kameran samt förlänger batteritiden och förbättrar WiFi-prestandan för bättre räckvidd. För att göra säkerhetslösningen komplett ingår tre kostnadsfria månader av Arlo Smart, Arlos tjänst för AI och dataseende som identifierar människor, fordon, djur och paket.

Med Arlo Smart kan även personliga notifikationer triggas efter enskilt anpassade aktivitetszoner. Dessutom finns molnlagring för videoinspelningar i upp till 2K.

Arlo Pro 3 är med sin bildkvalitet i 2K kategoriledande och har nästan 80 procent fler pixlar än sin föregångare. Med vidvinkel i 160-grader och en helt ny bildsensor möjliggörs videoinspelningar i upp till 2K med HDR för bättre detaljåtergivning och klarhet genom ljusa och mörka områden i samma bild.

Pro 3 är trådlös, väderbeständig och kan med sitt magnetfäste installeras i nästan vilken vinkel som helst.

För extra säkerhet finns skruvfäste att använda. Kameran är dessutom den första i Pro-serien som kommer med en inbyggd siren som antingen aktiveras automatiskt, eller manuellt från Arlos app, när rörelse eller ljud upptäcks. Här finns även inbyggd strålkastare som kan lysa upp i natten och skrämma bort eventuella ovälkomna gäster. Pro 3:s mörkerseende i färg särskiljer den från traditionella säkerhetskameror, eftersom användaren kan se inspelningarna i färg istället för enbart svartvitt. Utöver detta erbjuds tvåvägsljud i god kvalitet som låter användaren ha klara och tydliga samtal genom kamerans inbyggda mikrofon och högtalare.

“Som vårt nya flaggskepp i Pro-serien, är Pro 3 fullpackad med våra senaste innovationer som ger användare möjligheten att övervaka sina hem eller företag med mer skärpa och detaljrikedom. Dessutom gör den trådlösa, smidiga designen kameran extremt lättplacerad”, säger Naveen Chhangani, Vice President of Product Management. ”Genom ytterligare användande av Arlo Smarts AI-funktioner uppmärksammar Pro 3 bara de saker som är viktigast för dig.”

Vid köp av Arlo Pro 3-systemet ingår tre månaders kostnadsfri testversion av Arlo Smart, som ger 30-dagars löpande molninspelningar för att lagra och visa videoklipp i 2K-upplösning.

Dessutom kommer användare att kunna anpassa sin upplevelse av produkten genom att justera inställningar för push-notiser för att upptäcka människor, fordon, djur eller paket. Detta styrs helt via Arlo-appen där användare enkelt kan titta i realtid och se inspelningar från sina Pro 3-kameror, justera kamerans inställningar eller få tillgång till molninspelningar med Arlo Smarts testperiod.

Med snabb, trådlös installation och vädertålig design är Arlo Pro 3 en enkel lösning för övervakning både inne och ute. Pro 3 kommer med ett magnetfäste som gör det möjligt att vinkla kameran i nästan alla riktningar och mot olika ytor som exempelvis väggar, tak, bord och markiser.

Det nya systemet innehåller ett uppladdningsbart, hållbart batteri och en magnetisk laddningskabel som även kan användas för att ladda kameran direkt. Eftersom Pro 3 är kompatibel med samma tillbehör som Arlo Ultra, kan Pro 3:s användare ytterligare anpassa sin setup med tillägg som solpanel, förlängda laddningskablar för utomhusbruk, och en dubbel laddstation utformad för att snabbt ladda två batterier.

Relaterade Artiklar