Apple Pay blir tillgängligt för HotelTonights kunder i Norden & FAE
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Apple Pay blir tillgängligt för HotelTonights kunder i Norden & FAE

Apple Pay blir tillgängligt för HotelTonights kunder i Norden & FAE

Publicerat av: Redaktionen

Apple Pay utvecklar betalningar via mobilen och gör det möjligt att betala på ett tryggt, enkelt och snabbt i Sverige, Danmark, Finland och FAE.

Apple Pay blir tillgängligt för HotelTonights kunder i Norden & FAE 2På traditionella bokningssidor är det ofta en lång och krånglig process att boka ett hotellrum. Hos HotelTonight krävs det nu bara tre klick och en swipe. Apple Pay och Touch ID gör att bokningen genomförs på mindre än 8

Säkerhet och integritet är ledord för Apple Pay. När någon använder ett betalkort via Apple Pay lagras inte kortnumret i enheten eller i Apples servrar. Istället utfärdas ett unikt krypterat nummer i säkert förvar på kundens egen enhet. Varje transaktion är sedan auktoriserad med en unik dynamisk

Madhu Prabaker, Chef för produktutveckling på HotelTonight, kommenterar:

  • Vi är stolta över att stödja Apple i lanseringen av Apple Pay i Norden & FAE genom att integrera det i vår app. Apple Pay kommer fortsätta att göra det smidigaste sättet att boka ett hotellrum, oavsett om det är för i natt, i morgon eller i framtiden, ännu lättare.

Apple Pay är enkelt att installera och användarna kommer fortsatt få premier och fördelar från sina kreditkortsleverantörer precis som vanligt. I butik kommer Apple Pay fungera med iPhone SE, iPhone 6 och även snart till Apple Watch.

Nätshopping i appar och på webbsidor som accepterar Apple Pay är enkelt genom Touch ID så det finns ingen anledning att manuellt fylla i långa kontoinställningar eller att upprepade gånger lämna ifrån sig leverans- och faktureringsinformation. När man betalar för varor eller tjänster i farten i appar eller via Safari, funkar Apple Pay med iPhone 6 eller senare modeller, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 och iPad mini 3 eller senare modeller. Apple Pay går även att använda via Safari på en Mac från år 2012 eller senare, med macOS Sierra då betalningen konfirmeras med iPhone 6 eller nyare modeller, med Apple Watch eller med Touch ID på nya MacBook Pro.

Så funkar HotelTonight:

  • Boka rum på HotelTonight för kommande kväll eller längre fram hos mer än 25,000 hotell på mer än 1,700 platser i 35 länder globalt.
  • Hotellrummen kan enkelt bokas genom appen på mindre än 10 sekunder – genom bara 3 klick och en swipe från det att appen öppnas tills du har en färdig bokning (och till och med snabbare om du använder Apple Pay!)
  • Alla hotell är granskade och kvalitetssäkrade av HotelTonight och sorteras under olika kategorier som till exempel Basic, Hip eller Luxe.
  • Om hotellrum står obokade när incheckningsdatumet närmar sig sänker hotellen sina priser. HotelTonight är bryggan mellan hotell som inte vill stå med tomma rum och gäster som letar efter bra hotell till ännu bättre priser.

Relaterade Artiklar