Apohem har valt RELEX för förbättrad prognostisering och varuförsörjning
Hem NYHETER Apohem väljer RELEX för förbättrad prognostisering och varuförsörjning och kampanjhantering

Apohem väljer RELEX för förbättrad prognostisering och varuförsörjning och kampanjhantering

Publicerat av: Redaktionen

Apohem, som är en del av Axel Johnson Gruppen, har valt RELEX Solutions för att automatisera sin prognostisering, varuförsörjning och kampanjhantering.

RELEX-lösningen kommer att stötta Apohems centrallager och driva förbättringar inom tillgänglighet och kundnöjdhet.

Efter en omfattande urvalsprocess valde Apohem att samarbeta med RELEX tack vare dess beprövade lösning i att stötta både tillväxt och en ökad komplexitet i detaljhandelsplaneringen. RELEX rykte som marknadsledare bland lösningsleverantörer inom läkemedelssektorn och starka referenser från andra RELEX-kunder bidrog också till beslutet.

RELEX AI- och maskininlärnings-drivna lösning kommer att automatisera och optimera Apohems processer för varuförsörjning. Apohem kommer också kunna arbeta med, och reagera proaktivt på, förändringar i efterfrågan och att noggrant kunna förutse kampanjförändringar samt följa upp varuförsörjningens prestanda med avancerade analyser.

”För att stötta våra framtida tillväxtplaner behöver vi säkerställa att alla delar av företaget kan utökas snabbt och med hög kvalité,” säger Gustav Hasselgren, CEO på Apohem. ”Med RELEX ser vi fram emot att uppnå en mer effektiv, automatiserad planeringsprocess som hjälper oss att leverera hög tillgänglighet för våra kunder och samtidigt minska kostnaderna.”

Apohem har valt RELEX för förbättrad prognostisering och varuförsörjning

”Vi är glada över att välkomna Apohem, en nyckelspelare inom läkemedelssektorn, till den växande RELEX-familjen,” säger Joakim Hellman, Account Executive på RELEX Solutions. ”Vi kommer att dra nytta av kraften i vår lösning och det goda samarbetet mellan våra team för att säkerställa att Apohem snabbt uppnår alla fördelar som vi båda förväntar oss.”

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>