Amzello inleder samarbete med Linum
Hem E-HANDEL Amazonbyrån Amzello inleder samarbete med Linum

Amazonbyrån Amzello inleder samarbete med Linum

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska Amazonbyrån Amzello har funnits i drygt tre kvartal och har på kort tid tagit en tydlig position på marknad.

Nu inleder Amzello ett samarbete med det svenska designvarumärket Linum. Amzello kommer framförallt att sköta Linums kampanjer på Amazon.

“Under 2021 har vi hittat en stabilitet i affären tack vare ett ambitiöst sortimentsarbete, en genomtänkt balans mellan FBA och FBM samt ytterligare tillskott av marknader.

Det gör att tajmingen för byråstöd just nu är perfekt och vi har ett mycket högt förtroende för Amzello, säger Emma Möllare, Digital Project and Marketplace Manager, Linum.”

Linum har funnits på Amazon sedan 2018 och efter några framgångsrika år på Amazon i Europa, ökar nu Linum takten ytterligare. Med lager i Tyskland och Frankrike, distribuerar Linum nu i stort sett över hela Europa. I april tillkommer dessutom egna butiker på Amazons plattform i Italien, Spanien och Holland. Linum har nu egna, språkanpassade butiker i Tyskland, Frankrike och Sverige samt nyöppnade i Italien, Spanien och Holland.

“Linum har funnits på Amazon i fyra år och de har tack vare det byggt upp hög intern kompetens om hur Amazon fungerar. Genom vårt samarbete tillför vi nu ännu mer Amazonkompetens till dem och vi ser fram emot att få vara en del av deras ökade satsning på Amazon. Vi har redan varit med i diskussionerna kring deras nysatsning i Storbritannien samt börjat titta på hur vi kan utveckla deras kampanjer, säger Anton Säwström, VD, Amzello.”

Amzello inleder samarbete med Linum

Tidigare har också Storbritannien varit en huvudmarknad, men efter Brexit blev det allt svårare att hitta ett lönsamt upplägg där. Tillsammans med Amzello satsar nu Linum på att ta sig tillbaka till England, då marknaden traditionellt sett varit viktig för Linum.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar