Amadeus, Elavon och Mastercard ingår partnerskap och förenklar hur resebyråer betalar flygbolagen
Hem NYHETER Amadeus, Elavon och Mastercard ingår partnerskap och förenklar hur resebyråer betalar flygbolagen

Amadeus, Elavon och Mastercard ingår partnerskap och förenklar hur resebyråer betalar flygbolagen

Publicerat av: Redaktionen

Amadeus virtuella plånbok för resebyråer, B2B Wallet, har fått ett nytillskott i form av Partner Pay. 

Amadeus, Elavon och Mastercard ingår partnerskap och förenklar hur resebyråer betalar flygbolagen 2Först ut är Thai Airways som tillsammans med Select Travel i Sverige använder Partner Pay för att hantera och förenkla hela betalningsflödet till flygbolaget. Den pågående försöksperioden har redan visat på minskade kostnader och hantering för dessa transaktioner.

Den nya automatiserade betalningslösningen innebär, enkelt uttryckt, att Amadeus står för betalningsplattformen, Mastercard står för de virtuella korten och Elavon säkerställer att flygbolag som Thai Airways kan acceptera betalningar från olika aktörer som ingår i Mastercards globala nätverk.

Resebyråers hantering av leverantörsbetalningar är idag ofta komplexa och kostsamma, i både tid och pengar. Hanteringen omfattar bland annat risk, optimering av betalningssätt, olika valutor, bevakningar och avstämningar.

Amadeus B2B Wallet Partner Pay förenklar och hjälper resebyråer att optimera och hantera sina leverantörsbetalningar på ett säkert, effektivt och lönsamt sätt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>