Alogic Clarity 27″ger klarhet i ditt arbete
Hem PRODUKTNYHETER Alogic Clarity 27″ger klarhet i ditt arbete

Alogic Clarity 27″ger klarhet i ditt arbete

Publicerat av: Redaktionen

Alogic lanserar sin första skärm och de satsar hårt redan från början.

Alogic Clarity 27″ UHD 4K ger även den mest kräsne en bild att imponeras av.

Med en elegant avskalad design och inbyggd hub lyfter den ditt skrivbord och ditt arbete till oandade höjder.

ALOGIC Clarity 27″ UHD 4K
 • UHD 4K-skärm
 • Kant till kant-bild
 • USB-hubb
 • 8 portar
Alogic Clarity 27″ger klarhet i ditt arbete
UHD 4K-skärm

ALOGIC Clarity 27” UHD 4K Display ger knivskarp bild med enastående färgåtergivning. En skärm i toppklass som lyfter varje arbete. En tunn ram tillsammans med sömlöst glas ger dig kant-till-kant-bild och inget annat stör ditt arbete. Med en exklusiv aluminiumdesign lyfter den vilket skrivbord som helst. Bortsett från sitt snygga yttre så hjälper skärmen dig hålla ordning på skrivbordet med den inbyggda USB-C-hubben. Anslut din bärbara dator med en USB-C-kabel och alla dina tillhörande enheter direkt in i skärmen. Skärmen laddar dessutom din dator med upp till 90W Power Delivery (PD).

Oslagbar färgåtergivning i Ultra HD

CLARITY 27” UHD 4K Display levererar förstklassig bildkvalitet som tillfredställer det absolut mest kräsna proffset. Clarity levererar den perfekta bilden och lyfter varje arbete med en färgpalett på 1,07 miljarder färger och Ultra HD 60Hz – dina arbeten har aldrig sett bättre ut.

Edge To Edge

CLARITY ger dig arbetsyta ända ut i kanterna och ger plats år din bild- och videoredigering utan ramar som stör. Dynamic Contrast Ratio Monitor levererar ett dynamiskt kontrastförhållande på 1000000:1, vilket ger perfekt svärta och enastående ljus i de vita partierna av dina bilder.

Håller skrivbordet rent med inbyggd USB-hubb 

CLARITY är inte bara en vacker skärm, inbyggt i den hittar vi en högpresterande USB-hubb som ger din bärbara dator alla portar du behöver helt utan kabeltrassel och övriga hubbar och donglar. Anslut din dator med en USB-C-kabel och få tillgång till allt som kopplas till skärmen. SSD-lagring, tangentbord, mus och alla tillbehör du behöver för att maximera ditt arbete. Du behöver heller inte ha någon laddare till din dator då skärmen levererar 90W PD direkt till din dator och håller den vid liv även vid den tyngsta ansträngningen.

8 portar – 6 funktioner
 • USB-A
 • USB-B
 • HDMI
 • DISPLAYPORT
 • USB-C
 • LJUDUTGÅNG
Justerbart stativ 

Skärmen kommer med ett justerbart metallstativ som låter dig vinkla, höja och snurra skärmen precis som du vill. Använd skärmen liggande eller stående och passa in den för alla typer av arbete.

IPS – visning från alla vinklar

CLARITY har även In-Plane Switching [IPS]. IPS-teknik gör det möjligt att se bildens innehåll från vinklar upp till 178 grader (nästan helt från sidan) utan att försämra bildkvaliteten.

Landskap/porträttläge – snabbt och enkelt

Rotera CLARITY med lätthet mellan liggande och stående. Vrid den när som helst för att anpassa bilden efter vad du visar på skärmen. CLARITY har en inbyggd gravitationssensor som automatiskt känner av din skärms position. Skiftningen går sömnlöst och begränsar inte din visning av dina olika arbetsuppgifter.

Relaterade Artiklar