Almroths blir ny partner för Bokusgruppens e-handelslogistik
Hem NYHETER Almroths ny partner för Bokusgruppens e-handelslogistik

Almroths ny partner för Bokusgruppens e-handelslogistik

Publicerat av: Redaktionen

Bokusgruppen har ingått avtal med Almroths för e-handelslogistiken. 

– Med det här partnerskapet kan vi vässa våra e-handelsleveranser ytterligare och förbättra för våra kunder, säger Sara Hildingsson, logistikchef på Bokusgruppen.

Under 2021 har Bokusgruppen upphandlat en ny partner för hantering av e-handelslogistiken. Vid årsskiftet tog Bokusgruppen beslut om att gå vidare med Almroths.

Almroths kommer att ta över hanteringen innan den 1 juli 2022. I Almroths får Bokusgruppen en nära samarbetspartner som är data- och teknikdriven och som, likt Bokusgruppen, har ett stort hållbarhetsfokus.

Almroths blir ny partner för Bokusgruppens e-handelslogistik

Maria Edsman

– Det här ger oss möjlighet att vidareutveckla våra e-handelsleveranser ytterligare och förbättra för våra kunder. Almroths kultur och värderingar överensstämmer väl med Bokusgruppens, vilket ger förutsättningar för ett mycket gott samarbete, säger Sara Hildingsson, logistikchef Bokusgruppen.

Almroths är en av Sveriges ledande TPL/3PL-aktörer med bas i Norrköping. Almroths skapar en sömlös samordning mellan tjänster för kundernas varierande logistikbehov, digitalt och hållbart.

– Vi ser med glädje fram emot att tillsammans med Bokusgruppen få utveckla deras logistik säger Carl Svensson, VD Almroths.

Bokusgruppens VD Maria Edsman ser positivt på förändringen.

– Nu riggar vi oss för framtiden och för att hela tiden kunna möta kundernas nya och ökande förväntningar. Det är en förutsättning för vår konkurrenskraft och för att vi ska fortsätta leverera på våra höga tillväxtmål, säger Maria.

 

Relaterade Artiklar