Alltid lagom varmt i ditt hem med automatstyrd kyla och värme
Hem NYHETER Alltid lagom varmt i ditt hem med automatstyrd kyla och värme

Alltid lagom varmt i ditt hem med automatstyrd kyla och värme

Publicerat av: Redaktionen

Med Apple HomeKit-kompatibel hårdvara och en ny app kan den smarta termostaten koppla upp både din luftkonditionering och din luftvärmepump till hemmets trådlösa nätverk och därmed ersätta gamla fjärrkontroller.

Alltid lagom varmt i ditt hem med automatstyrd kyla och värme 2Produkten är tillgänglig från och med nu hos återförsäljare i hela Europa och via tado.com – med ett rekommenderat pris på 1199,99 kronor.

Ny app för ett mer hälsosamt hem

Med siktet inställt på att främja en hälsosam hemmamiljö har den nya tado°-appen fått en fräsch design som även introducerar flera funktioner, till exempel Air Comfort Skill som mäter luftkvaliteten både i och utanför ditt hem. Appen ger även givande tips och råd om hur du kan förbättra din inomhusluft, då frisk luft kan förbättra sömn och produktivitet, och minska risken för att man drar på sig en förkylning.

Förutom Air Comfort Skill så har tado° funktionaliteter som Geofencing, Open Window Detection, Weather Adaptations och appen ger insiktsfulla energirapporter som sparar energi och förbättrar inomhusklimatet. Användare kan även använda smart schemaläggning och inställningarna för att minimera ljudnivåer och störningar från luftkonditioneringen genom att hantera fläkthastigheten och tiden när den körs.

De som vill ha fullständig automatisering av sitt inomhusklimat kan prenumerera på Auto-Assist Skill-tjänsten för 30 kronor per månad eller 269 kronor per år. Istället för att skicka meddelanden justerar Auto-Assist Skill automatiskt inställningarna på din luftkonditionering eller värmepump när du lämnar huset eller om den upptäcker ett öppet fönster.

Apple HomeKit & smarta hem-integrationer

Apple HomeKit-användare kan nu lägga till Smart AC Control V3+. Det betyder att du kan be Siri att byta temperatur och lägga till luftkonditionering i dina HomeKit-scener och automatiseringar. Precis som med företagets V3 + Smart Termostats fungerar den nya Smart AC Control V3+ även sömlöst med Google Assistant och Amazon Alexa.

Plug & play

– Vår nya Smart AC Control V3+ är utformad för att förbättra din luftkonditionering och komplettera ditt hem. Den är lätt att installera på några minuter, enkel att använda och den smälter in väl i alla hem med sin snygga design. tado°´s termostat är den perfekta produkten för att hålla dig sval och bekväm i sommar samtidigt som du sparar energi, säger Christian Deilmann, grundare och produktchef på tado°.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>