Allente har lanserat sin nya Android TV-app
Hem APPAR Allente har lanserat sin nya Android TV-app

Allente har lanserat sin nya Android TV-app

Publicerat av: Redaktionen

Den nordiska tv-distributören Allente har lanserat sin nya Android TV-app, byggd på en helt ny produktplattform.

Appen är tillgänglig för både parabol-, fiber-tv- och OTT-kunder som har en tv från Sony, Philips, Toshiba eller en annan Android TV-enhet med operativsystem 8.0 eller högre, som Chromecast med Google TV, Xiaomi Mi TV-sticka eller andra Android TV smart tv:s.

«Lanseringen av Android TV-appen är en milstolpe för Allente. Vår nya produktplattform erbjuder en sömlös upplevelse, där användaren lätt kan röra sig mellan live-kanaler, tv-arkiv, streaminginnehåll och streamingtjänster. Vi vet att våra kunder har frågat efter och uppskattar snabb och enkel tillgång till sina favoritsporter, nyheter, filmer och serier på den plattform de själva väljer», säger Jon Espen Nergård, teknologidirektör på Allente.

Allente har lanserat sin nya Android TV-app

Jon Espen Nergård, CTO Allente

Allente Android TV-appen har betatestats av ett antal kunder i hela Norden, med kontinuerliga uppdateringar och förbättringar över sommaren. Under de kommande månaderna kommer fler funktioner och innehåll att läggas till, som inbäddat SVOD-innehåll och TVOD, möjligheten att hyra eller köpa innehåll.

Appen kan laddas ner i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Grönland och Färöarna.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>