Alienware med nya spelriggar, alla drivna av AMD Ryzen
Hem PRODUKTNYHETER Alienware med nya spelriggar, alla drivna av AMD Ryzen 7 5800X3D-processorer

Alienware med nya spelriggar, alla drivna av AMD Ryzen 7 5800X3D-processorer

Publicerat av: Redaktionen

I dagarna lanserade Dell och Alienware ett antal nya spelriggar för olika konsumentnivåer, för allt från nybörjare till den mest inbitne.

Nytt i mixen är en processor- och vätskekylningsuppdatering till Alienware Aurora R14 Ryzen Edition, som är den första OEM-datorn på marknaden med AMD Ryzen 7 5800X3D-processorer (Vermeer X) som gör om de mest krävande spelen till en fingeransträngning.

Alienware med nya spelriggar, alla drivna av AMD RyzenOckså efterlängtat från CES tar äntligen Alienware m15 R7 och Alienware m17 R5 sina platser på svenska marknaden. För spelare i startgropen av sitt intresse kan den nya Dell G15 (också med AMD Ryzen) vara en match made in heaven.

Se nedan för en mer detaljerad uppdelning av varje produktlansering. Letar du efter specifikationsblad och produktbilder kan du hitta dem här .

*NY* Alienware Aurora Ryzen Edition R14

Ryzen Edition R14 är det ultimata samarbetet med AMD designat inifrån och ut med optimerat luftflöde för att leverera högsta multithread-prestanda i en Alienware-dator.

Detta monster kommer med AMD Ryzen 7 5800X3D-processor och introducerar AMD 3D V-Cache-teknik för en bättre bilduppdatering till alla stora AAA-spel.

Aurora R14 är utrustad med ett nytt avancerat alternativ för vätskekylare som ger 42 procent förbättring av termisk resistans jämfört med standard vätskekylare.

Denna kommer till EMEA ”snart”, och kostar i USA 2949 USD.

*NY* Alienware m15 R7

M15 R7 kommer med en slående spelskärm på framsidan och med upp till 360Hz, medan det ikoniska Alienware-sigillet på baksidan signalerar precis vad motståndet kommer få möta.

Med det högsta TDP-värdet någonsin i en 15” Alienware kan du spela på upp till 170W genom en uppdaterad Cryo-tech-arkitektur.
Med fler, tunnare och bredare fläktblad än m15 R5 eller R6 har m15 R7 1,3x mer luftflöde.
Och självklart kommer den med både Dolby Vision och Dolby Atmos.

Alienware m15 R7 är tillgänglig nu till ett startpris på 21 490 kr.

*NY* Alienware m17 R5

Alienware m17 har de senaste AMD Ryzen-processorerna kombinerat med NVIDIA GeForce RTX 30-seriens grafik för att leverera extremt hög och dynamisk spelprestanda.

Den massiva 17-tumskärmen, med upp till UHD-upplösning, gör att du kan leva dig in i spel på en hög nivå, även när du är på resande fot. Ta också den visuella och auditiva upplevelsen till nästa nivå med både Dolby Vision och Dolby Atmos.

Kommer snart till EMEA med AMD Ryzen och NVIDIA GeForce för ett startpris på 22 990 kr.

 *AMD Advantage Edition-konfigurationer kommer att finnas tillgängliga senare i vår.

*NY* Dell G15 (5525)

Dell G15 gaming laptop är en vass gaming-laptop inifrån och ut som har kraftfull grafik i en robust design till ett bra pris. Perfekt för de som ska ta sina första kliv in i spelvärlden.

G15 har Alienware-inspirerad termisk teknik och ger optimal kylning med dubbelt luftintag, ultratunna fläktblad, kopparrör och fyra välplacerade ventiler som möjliggör längre, tystare och bättre spelsessioner.

G15 är mobil-inspirerad med ett färgval av Dark Shadow Grey, Spectro Green och Phantom Grey.

Tillgänglig i EMEA den 21 april 2022, till ett startpris på 10 990 kr.

Relaterade Artiklar