Akademibokhandeln utvecklar sitt omnikanal erbjudande med möjlighet att reservera övrigt sortiment på webben
Hem NYHETER Akademibokhandeln utvecklar sitt omnikanal erbjudande med möjlighet att reservera övrigt sortiment på webben

Akademibokhandeln utvecklar sitt omnikanal erbjudande med möjlighet att reservera övrigt sortiment på webben

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Akademibokhandeln möjligheten att se och reservera övrigt sortiment på akademibokhandeln.se.

Akademibokhandeln utvecklar sitt omnikanal erbjudande med möjlighet att reservera övrigt sortiment på webben 2Sedan lanseringen av Akademibokhandelns nya webbplats förra året har efterfrågan varit stor på att kunna se hela sortimentet online.

Under kategorin övrigt sortiment finns produkter som anteckningsböcker, pennor och skrivtillbehör, skapa, spel & lek, prints, förvaringslösningar och annat till hemmakontoret. Bland annat det inspirerande egenutvecklade sortimentet som bara går att få tag på hos Akademibokhandeln.

– Sedan lanseringen av nya akademibokhandeln.se har vi sett en stor efterfrågan på att, förutom böcker, kunna se vårt övriga sortiment. Varje månad toppar sökord som ”Kalender” och ”Pennor” listan över de populäraste sökningar på sajten. Genom att kombinera ett stort nät av inspirerande butiker med digitala tjänster vill vi fortsätta att öka vår kundlojalitet och attrahera nya kundgrupper.

Sortimentet är redan nu synligt på sajten och besökare kan söka i hela sortimentet, se lagerstatus och reservera varor i vald butik precis som för böcker.

Några av de funktioner som finns vid den nya lanseringen av övrigt sortiment:
-Filtreringsmöjlighet och sökfunktion inom respektive kategorisida.
-På produktsidan visas andra produkter som ingår i samma serie.
-Se lagerstatus i valfri butik.
-Reservera varan i valfri butik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>