5 roliga saker du inte visste du kunde göra med dina semesterbilder!
Hem NYHETER 5 roliga saker du inte visste du kunde göra med dina semesterbilder!

5 roliga saker du inte visste du kunde göra med dina semesterbilder!

Publicerat av: Redaktionen

Vad gör du med dina semesterbilder?

5 roliga saker du inte visste du kunde göra med dina semesterbilder! 6Efter en hel sommar har du i din mobil (och kanske på ett minneskort i en digitalkamera) hundra, kanske till och med tusentals, bilder. Flera så bra att du säkert redan har delat dem med dina vänner på Facebook och Instagram. Men vad händer med dessa fantastiska små och stora ögonblick… Här är 5 tips på saker du inte visst att du kunde göra med dina semesterbilder.

Tips 1 – Ett magiskt ögonblick som kan få tiden att stanna!

Vill du se till att njuta av din favoritbild varje dag ska du trycka den på urtavlan på din väggklocka! Klockan är i akrylglas och finns både i runt och kvadratisk format. Ett annorlunda och roligt sätt att njuta av dina bästa semesterbilder och visa upp dem för nära och kära.

Nyhet sommaren 2018: ändra stil och färg på siffrorna samt lägg till en text på din klocka! Nu finns det 14 olika designs att välja mellan!

Om väggklocka i akryl:

  • Välj mellan rund eller en kvadratisk
  • Högkvalitativt tryck direkt på 6 mm akryl
  • AA-batteri (LR6) ingår, klar att hänga upp

5 roliga saker du inte visste du kunde göra med dina semesterbilder! 7Tips 2 – Låt dina sommarminnen få blomma ut!

Att sommar och blommor hör ihop är ju sen gammalt. Men nu kan du se till att göra det bildligt. Designa din egen “mini” blomkruka med hjälp av dina sommarbilder. Perfekt som en detalj på byrån i hallen eller på bordet i köket. Krukan är vit keramik är 10 cm (höjd) x 9,2 cm (bredd) och har ett dräneringshål i botten. Ett kul projekt för barnen – perfekt för att själv få plantera en liten blomma.

5 roliga saker du inte visste du kunde göra med dina semesterbilder! 8Tips 3 – Pussla ihop ditt favorit minne från sommaren

En mycket uppskattad present hos alla barn! Tänk att få ett pussel där du pusslar en bild på dig från sommaren! Barnpusslet som är i MDF är tåligt och slitstarkt och håller även för otåliga barn. Själva ytan med fotot är glansigt och håller hög kvalitet. Pusslet är mycket enkelt att skapa. Välj en favoritbild, ladda upp och placera det på ditt pussel i Smartphotos editor och den är klar att beställa.

Psst: Det finns även pussel för vuxna och äldre barn hos Smartphoto

5 roliga saker du inte visste du kunde göra med dina semesterbilder! 9Tips 4 – Foton som de såg ut förr i ny modern tappning

Det är allt något speciellt med att få ett gammalt fotoalbum i knät och sätta sig och bläddra. Nu kan du återskapa samma känsla genom att framkalla dina digitala semesterbilder som retrobilder. Fotot trycks på fotopapper och de typiska vita kanterna ger känslan av att fotona är tagna med en direktbildskamera. Ett perfekt sätt att ge dina bilder en nostalgisk touch.

Formatet är 10,2 x 8,6 cm där själva bildytan är kvadratisk i storlek 7,8 x 7,8 cm.

Photo cred: @__paulinesophie_

5 roliga saker du inte visste du kunde göra med dina semesterbilder! 10Tips 5 – En unik coffee table book – som garanterat bara du har!

Hetaste trenden just nu är så kallade coffee table books. Det är helt enkelt fina böcker som du använder som inredningsdetalj i ditt hem. Lägg boken på ett bord, ställ den i en hylla eller gör ett fint stilleben. Nu kan du skapa din egen coffee table book! Nyhet under sommaren 2018 är ett snyggt omslag med en marmorkant. Du kan själv välja mellan en design där du kan lägga till egen text och bild på omslaget eller omslag i svartkonstläder eller linne. Allt handlar om vad du tycker är snyggt och vilken känsla du vill ge med din coffee table book. Extra plus att du alltid har nära till titta igenom några av dina favoritbilder.

Photo cred: @fruhjortling

Hos Smartphoto hittar du alltid ett stort utbud av personliga produkter. Och under fliken nyheter hittar du de senast tillagda produkterna i sortimentet.

Ha en trevlig sommar!

Relaterade Artiklar