Här är 5 anledningar till att ni ska erbjuda leverans­ till iBoxen
Hem TRENDER Här är 5 anledningar till att ni ska erbjuda leverans­ till iBoxen

Här är 5 anledningar till att ni ska erbjuda leverans­ till iBoxen

Publicerat av: Redaktionen

Black Friday och julhandeln är snart här, med stor risk för köer och paket­kaos hos paket­ombuden.

Låt era kunder slippa det. Här är fem anledningar till att ni som e-handlare ska erbjuda leverans­ till iBoxen.

1. Bättre tillgänglighet.iBoxens leverans­boxar står alltid utomhus, nära där konsumenterna bor, och är öppna dygnet runt. iBoxen utvecklar en infrastruktur med leverans­boxar över hela landet. I nuläget finns boxlösningen i cirka 60 kommuner och vi placerar ut nya boxar hela tiden. Ambitionen är att nästan varje svensk inom ett par år ska ha en iBoxen inom ett par hundra meter från sin bostad eller där de dagligen passerar. Fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar kan få en iBoxen till sin fastighet, helt kostnadsfritt.

2. Valmöjlighet. iBoxen samarbetar med majoriteten av Sveriges största transportbolag. Kontakta de transportbolag som du samarbetar med för att höra hur ni kan erbjuda iBoxen som leverans­alternativ i er checkout. iBoxens boxlösning är unik och går inte att jämföra med digitala ombud, det vill säga boxar i butik.

Här är 5 anledningar till att ni ska erbjuda leverans­ till iBoxen3. En mer hållbarleverans­. iBoxen är transportörsneutral vilket innebär att alla transportbolag kan köra ut paket­ till iBoxen. Den transportörsoberoende infrastrukturen innebär fördelar ur ett hållbarhetsperspektiv. Stora mängder utsläpp kan kapas genom möjligheten att konsolidera transporter. Det blir också mindre trafik i bostadsområden och fler konsumenter kommer kunna gå eller cykla till boxarna för att hämta sina paket­. Alla kommer att vara beroende av e-handel i framtiden och därför är leverans­boxar som är öppna för alla transportörer en viktig och nödvändig del av samhällsbyggnaden i Sverige.

4. Säkert. För att öppna upp en lucka hos iBoxen måste konsumenten identifiera sig med Mobilt BankID. Det gör systemet säkert mot bedrägerier. Dessutom är boxarna tillverkade med kraftigare plåt och lås för att stå utomhus och klara det nordiska klimatet.

5. Bekvämt. iBoxen fungerar som ett ombud i bostadskvarteret, som är öppet 24/7. I och med att iBoxen placeras utomhus kan konsumenter hämta sina paket­ på väg till eller från jobbet, eller förskolan, utan att ta hänsyn till öppettider, de slipper köa eller att passa tiden för en hemleverans­.

 

Relaterade Artiklar