4 vanliga frågor om digitala passagelösningar
Hem NYHETER 4 vanliga frågor om digitala passagelösningar

4 vanliga frågor om digitala passagelösningar

Publicerat av: Redaktionen

När företag vill arbeta smartare och effektivare med hjälp av digitala lösningar uppstår det naturligt en del frågor.

4 vanliga frågor om digitala passagelösningar

AddMobiles försäljningschef Viktor Johansson besvarar fem vanliga frågor om våra passagelösningar. Foto: AddMobile AB

Vi bad vår försäljningschef Viktor Johansson besvara fyra vanliga frågor som vi på AddMobile får om våra passagelösningar.

Hur låser jag upp dörrarna utan nycklar?
Istället för en uppsättning nycklar som behöver kopieras, lånas ut och hanteras – med risk för att de kommer bort – använder du och dina medarbetare era ID06-kort för att låsa upp dörrar och containrar samt öppna grindar. Man kan säga att digitala passagelösningar i grunden fungerar på samma sätt som mer traditionella lösningar, men utan nycklar, med större flexibilitet samt ökad kontroll. Digitala och nyckelfria passagelösningar öppnar dessutom upp för flera smarta funktioner som både underlättar era arbetsdagar och möjliggör att, via det centrala och webbaserade systemet, styra vem som har tillgång till vilka passager – och när.

Vilka fördelar finns det med att använda digitala passagelösningar?
Fördelarna är många, och de vi nämner här är endast en handfull av dem. Utöver att styra vem som har access, på person- eller organisationsnummernivå, kan ni dessutom använda er av unika tillträdesgrupper som kopplas till en eller flera olika passager. På så sätt styr ni vem som har tillgång till vilka utrymmen och utan att kompromissa med säkerheten. Det ger er en flexibilitet som gynnar arbetsdagarna då ni bland annat slipper avbrott i arbetet för att släppa in personal, underentreprenörer och leveranser. Dessutom eliminerar ni risken att nycklar kopieras och hamnar i fel händer och kan på så sätt undvika dyra låsbyten vid eventuella förluster av nycklar.

Vilken lösning passar mig?
Vi erbjuder ett komplett utbud av passagelösningar, vilket innebär att oavsett dina behov, så hjälper vi dig att hitta de lösningar just du och ditt företag har nytta av. Arbetar ni på en byggarbetsplats kan personalliggare och grindstyrning vara det som passar bäst. Hanterar ni containrar eller behöver hålla andra utrymmen och förvaringsplatser låsta erbjuder vi bland annat våra smarta hänglås och containerlås. För er som arbetar med privatpersoner kan vi erbjuda vårt Smartlås som är perfekt för exempelvis ROT-uppdrag och stambyten. Vet du inte vad du behöver? Ingen fara – vi hjälper dig!

Vad kostar det och hur kommer vi igång?
På vår hemsida hittar ni standarsprislistor att ladda ner för samtliga av våra passagelösningar. För ett personligt erbjudande, anpassat efter era behov, kontaktar du mig, Viktor Johansson. Oavsett vilka lösningar ni slutligen väljer behöver ni inte tänka på annat än att uppge en leveransadress – vi levererar direkt till projektet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>