4 produkter du behöver för att komma igång med ditt smarta hem
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR 4 produkter du behöver för att komma igång med ditt smarta hem

4 produkter du behöver för att komma igång med ditt smarta hem

Publicerat av: Redaktionen

När man inreder ett hem är det mycket som ska tänkas på

4 produkter du behöver för att komma igång med ditt smarta hem 2Vilket mönster blir egentligen snyggast på tapeterna och kommer du tröttna på en knallgul soffa? Får det plats både fönsterlampor och krukväxter i fönstren? Ska du ha ett runt eller fyrkantigt bord?

Men på sistone har ett till steg i inredningsprocessen lagts till som allt fler lägger mer och mer fokus på, och det är smarta produkter som underlättar vardagen. Poängen med dem är att allt ska fungera smidigare och du ska få mer tid över till annat. Låt oss ta en titt på 4 produkter som behövs i alla smarta hem! Vi kommer att titta mer på hur ljud, ljus, din dörrklocka och värmen kan styras på ett smartare sätt framöver.

Amazon Echo

När det gäller smarta högtalare så är Amazon Echo en av de absolut bästa och mest sålda världen över. Du kontrollerar den enkelt med rösten genom att kalla på Alexa, som är din nya assistent. Hon berättar för dig hur vädret är, läser upp nyheterna för dig, spelar din favoritsång eller berättar hur man gör saker. Tycker du att det är jobbigt att ta upp mobilen så fort du bara vill googla något snabbt? Det är så mycket skönare att bara fråga Alexa och få ett svar medans du håller på med annat!

Förutom att vara smart så är den både snygg och har bra Dolby-ljud som är klart med grym bas. Man kan koppla Amazon Echo med streaming-tjänster som till exempel Spotify.

Osram LED

Man kan knappast kalla sitt hem modernt och smart om man fortfarande kör med gamla glödlampor. Satsa på Osram LED som går att dimma och justera gulhet och blåhet så att du kan få till rätt belysning till olika tillfällen och tidpunkter på dagen. Smartare än så blir det inte.

Ring WiFi-dörrklocka

En smart dörrklocka kan kopplas till ditt WiFi och med den kan du öppna dörren eller prata med besökare som i en porttelefon. Den skickar också notifieringar till din telefon när någon kommer till dörren, vilket är superbra när du till exempel väntar på en leverans eller bara vill veta vilka som kommer till din dörr när du inte är hemma.

Nest termostat

Denna bästsäljande termostaten gör att du lätt kan kontrollera hemmets temperatur från din telefon eller varför inte din Amazon Echo (Alexa! Sänk värmen!). Den underlättar vardagen och hjälper dig att spara pengar på dina uppvärmningskostnader.

Om du råkat springa hemifrån innan du hunnit sänka värmen kan du använda en app för att ändra inställningarna och välja önskad temperatur. Och innan du kommer hem kan du sätta på värmen igen så att det inte är iskallt när du kommer innanför dörren.

Denna smarta termostat är extra smidig på våren och hösten när temperaturen skiftar väldigt mycket under dygnet och från dag till dag. Mitt på dagen när det är soligt finns det ingen anledning att ha igång värmen, men så fort solen gått ner kan det bli riktigt kyligt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>