Hem PRODUKTNYHETER Garmin lanserar Lily

Garmin lanserar Lily

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag Lily, den lilla och fashionabla smartwatch kvinnor har väntat på.

Garmin lanserar Lily

Garmin lanserar Lily

Den finns tillgänglig i två olika modeller, Classic och Sport. Den lilla storleken, den subtilt mönstrade urtavlan och flera olika färgval gör Lily idealisk för kvinnor som söker ett trendigare alternativ till vad som finns tillgängligt bland smartwatches. Garmin har intensivt fokuserat på att skapa produkter och funktioner designade för kvinnor. Denna lansering följer väl upp Garmins funktion för menstruationscykelregistrering och nyligen lanserade graviditetskalender.

“Lily är verkligen en förstklassig smartklocka, den första i sitt slag. Den är feminin, sofistikerad och moderiktig med viktiga funktioner för hälsa och träning” säger Susan Lyman, global marknadsdirektör på Garmin. “Garmin fortsätter att satsa stort på att skapa produkter som fyller våra kvinnliga kunders behov och i det här fallet handlar det om en liten trendig smartklocka med funktioner som är framtagna för att passa dagens aktiva kvinna.”

Bakom Lilys design

Designad av kvinnor, för kvinnor. Det som är mest noterbart med Lily är dess lilla storlek som är inspirerad av klassiska smyckesliknande klockor som passar mindre handleder. Lilys urtavla på 34 mm är den minsta bland Garmins klockor, och dess unika mönstrade urtavla samt det smala bandet på 14 mm ger klockan en feminin. Lily har en unik metalliskt mönstrad urtavla som döljer en ljusstark och tydlig monokrom touchskärm som döljs då den inte används. Var och en av de sex olika versioner som finns av Lily har sin egen design på urtavlan, varsamt skapad för att vara subtil med struktur; en förfinad detalj som kompletterar snarare än konkurrerar.

 • Lily Classic har ett italienskt läderband, boett och hårdvara i rostfritt stål och finns i tre olika tidlösa färger – var och en med neutrala ton i ton-element och med mjuka kontraster mellan bandet och hårdvaran i metall. Den mönstrade urtavlan i Classic är inspirerad av exklusivt mode men har gjorts subtil för att passa ditt vardagliga liv.
 • Lily Sport har ett silikonarmband, boett och hårdvara i aluminium och finns tillgänglig i tre nya athleisure-inspirerade färgsättningar. Sport-versionen har organiska mönster på urtavlan som för tankarna till naturen, hälsa och wellness.

Hälsa och Träning

Mer än ett tillbehör, Lily är en innovativ smartwatch som förhöjer Garmins branschledande hälso- och träningsfunktioner för ett komplett välmående.

 • Öka medvetenheten om din hälsa genom att mäta andning, Pulse Ox, stress, vätskeintag, avancerad sömn och puls dygnet runt (med aviseringar för höga eller låga värden som du som användare ställer in).
 • Body Battery energimätning visar kroppens aktuella energinivå, vilket kan hjälpa dig att planera in träningspass, vila och sömn.
 • Hälsofunktioner för kvinnor inkluderar menstruationscykelregistrering, och graviditetskalender. Du som kvinna får stöd under varje del av din reproduktiva cykel då möjlighet ges att logga symptom i Garmin Connect, där även all annan hälso- och träningsdata finns.
 • Andningsövningar guidar dig till en avslappnande andning som hjälper dig att fokusera och varva ner.
 • Träningsappar för yoga; Pilates, konditionsträning, löpband och mer. Lily kan också kopplas ihop med en kompatibel smartphones GPS för att registrera promenader, löprundor och cykelturer utomhus.
 • Registrerar aktivitet under hela dagen; stegräkning, förbrända kalorier, intensitetsminuter och ännu mer.

Smarta funktioner för det aktiva livet

Lily har en batteritid på upp till 5 dagar och smarta funktioner såsom:

 • Smarta aviseringar: Få smarta aviseringar för inkommande samtal, textmeddelanden, uppdateringar på sociala medier och andra aviseringar då den är hopparad med en kompatibel smartphone. Android-användare kan även svara på textmeddelanden.
 • Kalendervy: Se vad som ska hända under dagen direkt på din handled med en bekvämt åtkomlig kalenderwidget då den är hopparad med en kompatibel smartphone.
 • Säkerhet och spårning: Assistansfunktioner skickar din position i realtid till dina nödkontakter. Med LiveTrack kan dina vänner och din familj se din aktivitet i realtid, vilket ger trygghet då du är ute på dina outdoor-aktiviteter.
 • Garmin Connect: Med appen Garmin Connect samlar du all tränings- och hälsodata på ett ställe. Du kan också delta i utmaningar och dela dina aktiviteter.

Lily finns tillgänglig nu och har ett rekommenderat cirkapris på 2 999 kronor (Classic) och 2 399 kronor (Sport).

Relaterade Artiklar