2 unga tjejer lanserar padelmärke
Hem E-HANDEL 2 unga tjejer lanserar padelmärke

2 unga tjejer lanserar padelmärke

Publicerat av: Redaktionen

2 unga tjejer vill bygga ett community för tjejer.

Efter att ha letat efter snygga och trendiga padelkläder, som sitter snyggt på kroppen samtidigt som det fyller sin funktion tog Elin och hennes medgrundare saken i egna händer och startade Padeley.com.

Padelkläder – Av kvinnor för kvinnor.

Padeley.com grundades i januari 2021, och e-handeln lanserade efter sommaren.

Tanken föddes efter jakten på trendiga men samtidigt funktionella padelkläder, som även kunna bäras utanför planen. Då rådande pandemi har satt sportkläder mer på kartan för att kunna användas även till vardags kändes det som ett givet val.

2 unga tjejer lanserar padelmärkeFör grundarna var det viktigt att få till den autentiska känslan i sina kläder och att man på ett enkelt sätt skulle kunna kombinera alla plagg med varandra för att skapa en mer sportig och edgy look, som även fungerade lika bra att spela i.

Padeléy satsar nu på att bygga ett community kring sitt varumärken där man som kvinna ska få en känsla av gemenskap, en plattform för att inspirera, motivera och pusha varandra att inte ge upp. Girl-power rakt igenom.

”Vi har bland annat en Facebook-sida, en TikTok samt en Instagram där vi har kontinuerliga dialoger med massor av härliga kvinnor”

Vi är beredda att göra allt för att Padeléy ska vara det givna valet att handla trendiga padelkläder som kan bäras på och av planen – säger Elin.

Relaterade Artiklar