Food to Home inleder en ny era av online-restaurangtjänster.
Hem E-HANDEL Food to Home inleder en ny era av online-restaurangtjänster.

Food to Home inleder en ny era av online-restaurangtjänster.

Publicerat av: Redaktionen

Food to Home är en banbrytande restaurangtjänst på många sätt: det är den första mobila restaurangtjänsten, som kan användas i hela Europa och på de flesta lokala språk.

Food to Home inleder en ny era av online-restaurangtjänster. 2Tjänsten även betalar sina användare för aktivering av restauranger. Vad är det frågan om egentligen? 

Hur kan jag hitta bra restauranger snabbt, är en allmän tanke för många, oavsett vart man reser. Restaurangtjänst Food to Home som ska lanseras under sommaren löser problemet, för det är den första mobila restaurangtjänsten, som fungerar överallt i Europa och på nästan alla lokala språk. I stället för att surfa runt på nätet får du alltså lätt reda på lokalt restaurangutbud – oavsett vart du befinner dig i Europa.

Ingen stress över betalkort!

Och vad sägs om en otrevlig känsla av att restaurangen inte accepterar ditt betalkort eller hyvlar det fler än en gång på grund av anslutningsproblem så att du väntar med skräck på din kreditkortsräkning? Food to Home tacklar även det här problemet, för du kan alltid betala din restaurangbeställning tryggt – oavsett vilket betalkort det är fråga om. Betalningsrörelsen drivs nämligen av en global tjänsteleverantör, som även Netflix och Spotify litar på.

Ett rättvisare alternativ för restauranger

Tjänsten ska fungera sömlöst för restauranger också. Tommi Hippeläinen, en av grundarna av Food to Home, berättar att finska toppexperter har finslipat tjänsten in i minsta detalj, för att den säkert inte utgör någon flaskhals för restauranger. Enligt Hippeläinen utgör Food to Home ett rättvist alternativ för restauranger. –Restaurangerna kan ansluta sig gratis till vår tjänst och vår provision har visat sig vara den lägsta på marknaden. Genom att ansluta sig till restaurangtjänst Food to Home får restaurangen inte bara global synlighet utan också effektiva marknadsföringsredskap, som gör det möjligt att till exempel rikta preciserade erbjudanden till människor som rör sig i närheten. Detta är viktigt för många små restauranger. Vi håller på att utveckla tjänsten tillsammans med användarna och restaurangerna, och vi har redan många sådana idéer i bakfickan som vi kommer att införa inom kort, antyder Hippeläinen.

Aktivera egna restauranger och tjäna pengar!

Ur konsumentens synvinkel blir restaurangtjänst Food to Home intresseväckande på grund av förtjänstmöjlighet, som konceptet erbjuder. Tjänsten betalar nämligen användarna för aktivering av restauranger. Hur fungerar det i praktiken? –Genom att aktivera restauranger till restaurangtjänst Food to Home kan du i framtiden tjäna en viss procentandel av beställningar, som har gjorts via tjänsten. Den underliggande filosofin har varit att till exempel erbjuda ungdomar en möjlighet att sysselsätta sig själva, berättar Hippeläinen.  

På Food to Home -kartan finns det redan en mängd restauranger, som bara väntar på aktivering – och antalet växer snabbt. Vid aktivering kan du ansluta sådana restauranger till tjänsten, som inte ännu finns på kartan. Hippeläinen uppmanar alla att logga skyndsamt in på adressen www.foodtohome.com och sätta igång en egen jakt på restauranger i hela Europa!

Relaterade Artiklar