Hem E-HANDEL ​Westpay effektivare med det molnbaserade affärssystemet SAP Business ByDesign

​Westpay effektivare med det molnbaserade affärssystemet SAP Business ByDesign

Publicerat av: Redaktionen

Westpay levererar smarta och säkra betallösningar för alla typer av företag inom bland annat butik, hotell och e-handel.

​Westpay effektivare med det molnbaserade affärssystemet SAP Business ByDesign 3Efter att under en längre tid ha sökt efter ett enkelt sätt att koppla ihop sina rutiner och minimera den manuella hanteringen, bestämde man sig för en helt molnbaserad lösning. Med hjälp av SAP-partnern Stretch samlar man nu alla företagets processer i affärssystemet SAP Business ByDesign.

– Tanken är att alla medarbetare och avdelningar ska kunna kopplas samman via en lättbegriplig lösning som ger en bild av verksamheten. På det sättet kan vi frigöra tid som i stället för intern administration kan läggas på att utveckla affären med kunderna, säger Lars Levin, CFO hos Westpay.

Genom att integrera verksamhet och ekonomi i ett och samma lättillgängliga system får man en bättre uppföljning och kontroll genom att alla delar i affärsprocessen kan spåras. Eftersom systemet är molnbaserat går det också snabbt att utöka när företaget växer.

– Vi är glada över att Westpay har valt SAP Business ByDesign och Stretch som partner i sin förändringsresa. Det känns också väldigt bra att vara med och driftsätta en lösning som fortsätter att vara enkel att använda även när deras verksamhet växer, säger Staffan Hedbrandh, affärsområdesledare för SAP Business ByDesign på Stretch.

Relaterade Artiklar