Hem NYHETER ​Teknikmagasinet startar q-handel – snabb hemleverans direkt från butik inför Black Friday och julhandeln

​Teknikmagasinet startar q-handel – snabb hemleverans direkt från butik inför Black Friday och julhandeln

Publicerat av: Redaktionen

Teknikmagasinet väljer foodora som partner och börjar sälja sina produkter via deras nystartade digitala butik hos foodora.

​Teknikmagasinet startar q-handel - snabb hemleverans direkt från butik inför Black Friday och julhandeln 2

Hans Skruvfors, vd foodora Sverige

Q-handelsbolaget foodoras q-genre växer och senaste tillskottet är Teknikmagasinet som både utökar sin kundgrupp men också blir den snabbaste aktören med hemleverans inom hemelektronik.

Teknikmagasinets sortiment rymmer allt från mobiltillbehör, hörlurar, gamingtillbehör och smarta lampor till robotar, byggsatser och sällskapsspel. Teknikmagasinet erbjuder lustfylld, lättillgänglig shopping av inspirerande teknik som gör livet lite roligare. Från och med denna vecka kommer Teknikmagasinets butik hos foodora finnas tillgänglig för boende i Stockholm och Göteborg, områden som kommer utökas.

Inför Black Friday och den kommande julhandeln har Teknikmagasinet valt att öppna 7 butiker på foodoras plattform. Allt för att kunden ska kunna handla prylar och teknik och få hemleverans samma dag, inom en timme. Inför Black Friday som stundar har hemelektronik-kedjan fyllt den digitala q-butiken med massor av prylar till låga priser.

– Det känns verkligen spännande att bli en del av foodora och deras plattform. Om våra kunder inte vill komma till butik utan istället få sina produkter snabbt levererade till hemmet, då kan foodora hjälpa oss att lösa det. Vi satsar gärna på nya och okonventionella lösningar som underlättar för våra kunder, säger Ulrika Göransson, vd Teknikmagasinet.

– De flesta vet nog hur jobbigt det är att sakna en mobilladdare när den som mest behövs eller när hörlurarna går sönder, det snabba behovet kan vi nu tillgodose med Teknikmagasinets hjälp. Q-handeln är här för att stanna och innovativa partnerskap ligger helt i linje med vår strategi att bredda oss. Utvecklingen går rasande fort och nytänkande är nyckeln till att ge våra kunder en ständigt förbättrad upplevelse, säger Hans Skruvfors, vd foodora Sverige

Q-handel (Quick Commerce) är tredje generationens digitala handel. Lanserades av foodora i maj 2020, vilket innebär att kunderna förutom restaurangmat, nu även får bland annat skönhetsprodukter, böcker och teknik hemlevererat i q-fart.

Relaterade Artiklar