Hem NYHETER ​OKQ8 öppnar butiker hos foodora

​OKQ8 öppnar butiker hos foodora

Publicerat av: Redaktionen

foodora inleder ett samarbete med OKQ8 kring snabba leveranser av vardagliga produkter.

​OKQ8 öppnar butiker hos foodora 3Under september månad kan den som drabbas av plötslig halsont lindra åkomman med halstabletter, frukostnjutaren kan klicka hem croissanter till morgonkaffet och för den med hastigt uppkommet snacksbehov dämpa det akuta suget, allt inom en timme.

foodora fortsätter satsningen på q-handel med ambitionen att bredda affären över hela Sverige. Som ett led i satsningen inleder foodora nu ett samarbete med Skandinaviens största drivmedelsbolag, OKQ8. Två butiker i Stockholm, till att börja med, öppnas i foodoras digitala miljö.

– Q-handel är här för att stanna och mottagandet av den nya genren inom e-handeln har tagits emot med öppna armar. Det känns väldigt roligt att kroka arm med OKQ8. foodoras ambition är att tillgodose akuta situationer, dvs q-situationer. Tillsammans löser vi behov som det nya kundbeteendet har skapat på den svenska marknaden, säger Hans Skruvfors, vd foodora Sverige.

– Våra kunder är vana vid att kunna hitta det mesta som behövs i vardagen hos oss, även på udda tider och nu testar vi ett helt nytt grepp. Vi har en tradition av att underlätta för människor i rörelse, tillsammans med foodora vill vi göra det enkelt att klicka hem mat, dryck och snacks som levereras till kunden – snabbt och effektivt, säger Karin Hellgren, Kommunikationschef OKQ8.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>