​Lifvs-butik på Retail Experience Live den 15-16 maj på Kistamässan
Hem NYHETER ​Lifvs-butik på Retail Experience Live den 15-16 maj på Kistamässan

​Lifvs-butik på Retail Experience Live den 15-16 maj på Kistamässan

Publicerat av: Redaktionen

I mars månad öppnade Lifvs Scandinavia den första obemannande butiken i Bålsta och nu visar de tillsammans med sina partners upp konceptet på Retail Experience Live den 15 – 16 maj.

​Lifvs-butik på Retail Experience Live den 15-16 maj på Kistamässan 2Som en del av Retail Inspiration Square finns en obemannad butik att besöka utanför mötesplatsens entré. Passa på att uppleva Lifvs konceptet – från app till limpa. Konceptet är enkelt: Obemannade butiker, som har öppet dygnet runt. En livsmedelsbutik som du låser upp och handlar i med din telefon.

”Det är så här människor kommer handla i framtiden” säger Bea Garcia, VD Lifvs Scandinavia.

Lifvs driver små närbutiker, främst fokuserade på samhällen där man idag har långt till närmsta butik. Idén är att, på liten yta, erbjuda ett fullsortiment, dvs. något inom alla kategorier. Perfekt när du snabbt behöver handla till din måltid.
De obemannade butikerna, som är helt digitaliserade, är framtagna tillsammans med deras partners Expohouse, Clicksys och LG Business Solutions.

”Att vi så kort tid efter premiäröppningen av den första butiken, får möjlighet att visa upp konceptet live under mötesplatsen, känns fantastiskt”, säger Lise Backby Moberg, projektledare på Retail Experience Live.”

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Tanken är att Retail Experience Live ska bli en mötesplats och träffpunkt för branschen snarare än en traditionell mässa. En framtidens arena för framtiden inom retail.

Relaterade Artiklar