​Kristian Jönsson ny styrelseordförande i Dialect
Hem NYHETER ​Kristian Jönsson ny styrelseordförande i Dialect

​Kristian Jönsson ny styrelseordförande i Dialect

Publicerat av: Redaktionen

Dialects huvudägare har i dag valt in Kristian Jönsson som ordförande i Dialect Holding AB.

​Kristian Jönsson ny styrelseordförande i Dialect 1

Kristian Jönsson, styrelseordförande Dialect

Kristian har en bakgrund som managementkonsult och från ledande positioner inom IT-säkerhet och investeringsverksamhet. Han har bland annat arbetat på riskkapitalbolaget Polaris och som CFO i Perusas tidigare portföljbolag Coresec, där han även var ansvarig för integrations- och optimeringsprojekt.

Utifrån en position som arbetande styrelseordförande i Dialect kommer Kristian att ha ett övergripande ansvar för att tillsammans med Dialects ledning utveckla koncernen. Beslutet att stärka styrelsen i Dialect skall ses mot bakgrunden av de många spännande möjligheter och strategiska projekt som Dialect nu står inför och ambitionerna att växa och bredda verksamheten.

Kristian Jönsson kommenterar:

”Styrelsen och ägarna kommer att ta en fortsatt aktiv roll i utvecklingen av Dialect-koncernen. Det pågår förstås nu en viktig rekryteringsprocess för att hitta en ny VD, men oavsett den så finns ett antal strategiska initiativ som skall genomföras de kommande månaderna. Allra viktigast just nu är att skapa värde för våra kunder och fortsätta att sätta dem i fokus.”

Relaterade Artiklar