​ASICS satsar på återbruk och återvinning – lämna dina gamla löparprylar på ASICS Stockholm Marathon och få 20 % rabatt
Hem NYHETER ​ASICS satsar på återbruk och återvinning – lämna dina gamla löparprylar på ASICS Stockholm Marathon och få 20 % rabatt

​ASICS satsar på återbruk och återvinning – lämna dina gamla löparprylar på ASICS Stockholm Marathon och få 20 % rabatt

Publicerat av: Redaktionen

ASICS samarbetar med I:CO, ett företag som specialiserat sig på att samla in kläder och skor för återvinning eller återbruk.

​ASICS satsar på återbruk och återvinning – lämna dina gamla löparprylar på ASICS Stockholm Marathon och få 20 % rabatt 2På ASICS Stockholm Marathon kan du i år lämna in dina avlagda kläder och skor och som tack får du 20% rabatt i ASICS monter eller på asics.com (gäller ej MetaRide). Ta med det du inte längre behöver och lämna i våra insamlingstunnor. Du hittar vårt rosa tält precis utanför entrén till Danicahallen.

Allt som samlas in kommer att tas om hand av I:CO, som ser till att det återvinns eller återbrukas, beroende på plaggets skick. Läs gärna mer om I:COs arbete på ico-spirit.com eller kom och prata med oss i tältet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>