​Adlibris nya tjänst Adlibris Go levererar inom 60 minuter
Hem NYHETER ​Adlibris nya tjänst Adlibris Go levererar inom 60 minuter

​Adlibris nya tjänst Adlibris Go levererar inom 60 minuter

Publicerat av: Redaktionen

Den 2 juli lanseras Adlibris Go, närbutiken som kommer till dig vart du än befinner dig – hemma, på jobbet, i en park eller vid en badplats.

​Adlibris nya tjänst Adlibris Go levererar inom 60 minuter 2Sortimentet består av produkter som man kan behöva med kort varsel så som mat, presenter och hygienartiklar och leveranser sker inom 60 minuter. Tjänsten omfattar hela Stockholms innerstad.

”Sista milen är viktig för oss för att ytterligare konkurrera med fysisk handel. Leveranstider under en timme möjliggör e-handel som ett bekvämt alternativ till att ge sig ut på stan när man är ute i sista minuten, t ex för att hitta en present till barnkalaset eller för att få hem snacks till fotbollskvällen” säger Maral Shadloo, Affärsområdeschef Adlibris Go.

Adlibris Go har sin utgångspunkt i Adlibris butik på Regeringsgatan 55 i Stockholm där lagret finns och där all logistik utgår ifrån. Leveransområdet är Stockholms innerstad, innanför tullarna. Samarbetspartner för leveranser är Airmee www.airmee.com och priset för en leverans inom 60 minuter är 49 kr per order.

Sortimentet består till stor del av produkter man hittar i en välsorterad närbutik med allt från mejeriprodukter, skafferivaror, hygienartiklar, godis, snacks, dryck till färdigmat från bl.a. Urban Deli.

Adlibris Go har också ett sortiment med presenter såsom t ex böcker och leksaker.

”Snabba leveranser är ett fokusområde för Adlibris och sista milen är särskilt intressant eftersom vi alltid strävar efter att göra det enkelt och bekvämt för våra kunder att handla hos oss. Med Adlibris Go kommer våra kunder känna igen sig i den enkelheten och samtidigt hitta nya produktsegment som man tidigare inte förknippat med Adlibris. Adlibris Go blir en unik tjänst med sin sortimentsmix och snabbhet vilket gör det möjligt för oss att vara relevanta för våra kunder i fler sammanhang ” säger Cajsa Malm, Chef för Adlibris Next.

Adlibris Go finns som iOS app här: App store Adlibris Go och som webbsida www.adlibrisgo.comoch är den senaste lanseringen från Adlibris Next, Adlibrisgruppens affärsområde med fokus på mobil e-handel, snabba lanseringar och last mile. Affärsområdet har sedan starten i slutet av 2016 lanserat lågprisbutiken Yayday.se, postersajten Wonderwall.se och Adlibris Express app för produkter som kan levereras hem samma dag.

Relaterade Artiklar