Hem NYHETER ​180 butiker har anslutit till q-handel

​180 butiker har anslutit till q-handel

Publicerat av: Redaktionen

foodora lanserade tredje generationens digitala handel, q-handel i maj.

​180 butiker har anslutit till q-handel 3Redan nu fyra månader senare har över 180 butiker anslutit sig till foodoras plattform. Snabb hemleverans och innovativa samarbeten är morgondagens vinnarkoncept.

Behovet av leveranstjänster finns i hela landet. foodora som är en ledande plattform inom leveranser i norden, införde innan sommaren q(quick)-handel, vilket innebär att kunder får möjlighet att beställa varor från lokala butiker och få hemleverans endast 30 minuter senare.

Butiker som ansluter sig till foodora är bland andra, Rebecca Stella Beauty, ICA, Blomsterpassagen, Pocketshop, Butterick´s, Hard Rock Café, Örgryte Hotell, Espresso House och The Humble Co. Listan är idag lång och flera aktörer står på intresselistan för att bli en del av q-handelns utveckling i Sverige.

​180 butiker har anslutit till q-handel 4

Sofia Gunnmo, Head of Q-commerce

– Jag visste att mottagandet av q-handel skulle tas emot emot bra, men att det skulle gå så fort att få fysiska butiker anamma snabb hemleverans, blev en mycket positiv överraskning. Vi har infrastrukturen redo för snabba leveranser och vi kan i stort sett leverera vad som helst på väldigt kort tid. Det finns bara möjligheter, säger Hans Skruvfors, vd foodora Sverige

– Att se det stora antalet av butiker som nu använder sig av q-handel genom oss, och den långa intresselistan av aktörer som vill vara med på resan, är verkligen ett kvitto på att foodora är en aktör som nu ändrar spelplanen för den digitala handel, säger Sofia Gunnmo, Head of Q-commerce.

 

 

 

Relaterade Artiklar